Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53530
Players nickname
Maatej
Administrators nickname
Kevin Odd
Date
Mar 1, 2026
Time
13:56
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/901416/#post-3173442

Maatejj

Player
Player
Poštovana administracijo

Obraćam vam se sa iskrenom molbom da mi pružite još jednu priliku da nastavim da igram na Grand RP serveru. Moja dva prethodna naloga su banovana:

• ID: 53539 –zbog G.P 6.22 – datum bana: 02.01.2025 (prošlo je oko 423 dana)
  • ID: 69493 – zbog GP 1.1 [Twink] – datum bana: 24.01.2026 (prošlo je oko 36 dana)
Svestan sam da sam napravio greške i iskreno se kajem zbog kršenja pravila servera. Razumem zašto sam kažnjen i prihvatam punu odgovornost za svoje postupke. Tokom vremena koje je prošlo imao sam priliku da razmislim o svemu i shvatio sam koliko je važno poštovati pravila servera i odluke administracije.

Grand RP mi je veoma važan i voleo bih ponovo da budem deo zajednice. Server mi pruža veliko zadovoljstvo i želim da nastavim da igram na pošten i korektan način, bez kršenja pravila. Naučio sam iz svojih grešaka i spreman sam da pokažem da mogu biti ozbiljan i odgovoran igrač.

Ljubazno vas molim da razmotrite mogućnost da mi odobrite pravljenje novog (trećeg) naloga kako bih mogao ponovo da igram. Obećavam da ću ubuduće striktno poštovati sva pravila i da neću praviti nove prekršaje.

Grand RP mi mnogo znači i bio bih vam veoma zahvalan kada biste mi pružili još jednu šansu da ponovo igram.

Unapred zahvaljujem na vašem vremenu i razumevanju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom