Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved EMS Korumpirana Biografija | Boca Sallamanca | 47690

Status
Not open for further replies.

Boca Salamanca

𝓛𝓮𝓫𝓮 𝓭𝓪𝓼 𝓛𝓮𝓫𝓮𝓷 𝓼𝓬𝓱𝓷𝓮𝓵𝓵
Player
Organizacija: EMS

Ime: Boca
Spol: Muski
Dob: 19
Nacionalnost: Srbin
Mjesto rođenja: Beograd
Boja očiju: Braon
Boja kose: Crna
Tetovaže: Leva i desna ruka
Snage: Oprezan, mudar i vestovit
Slabost: Emocije

Životna priča: 100+ riječi

Rođen sam 2007. godine u Beograd, gradu koji nikad ne spava i gde se od malih nogu učiš da budeš snalažljiv. Odrastao sam u kraju gde moraš brzo da sazriš i naučiš kome možeš da veruješ. Porodica mi je uvek bila najveća podrška – učili su me poštovanju, radu i tome da se ime gradi delima, a ne praznim pričama.
Još kao klinac sam voleo automobile, gradsku vožnju i celu tu energiju velikog grada. Sa 19 godina odlučujem da napravim ozbiljan korak i krenem svojim putem. Radio sam razne poslove da bih stekao iskustvo i zaradio prvi novac, ali ambicija mi je uvek bila veća od proseka. Ne zadovoljava me minimum – želim stabilnost, poštovanje i svoje ime u gradu.
Ne tražim probleme, ali znam da stanem iza sebe i svojih ljudi. Cilj mi je da izgradim posao, proširim poznanstva i jednog dana budem neko ko odlučuje, a ne neko kome se govori šta da radi. U ovom gradu sam rođen – i u njemu planiram da ostavim trag.

Priča o karijeri: 100+ riječi

U početku sam radio po pravilima, držao se Hipokratove zakletve i verovao da sistem funkcioniše. Ali sistem nije bio onakav kakvim sam ga zamišljao.
Male plate, prekovremeni rad bez priznanja i pritisci “odozgo” brzo su me naterali da promenim pogled na svet. Prvi put sam prešao granicu kada sam prihvatio kovertu da bih “ubrzano” sredio operaciju jednom uticajnom čoveku. Posle toga je sve išlo lakše. Lažna bolovanja, nestanak određenih medicinskih kartona, prioritetni tretmani za one sa dubljim džepom – postao sam deo igre.
Na papiru sam i dalje cenjeni doktor, u mantilu besprekoran profesionalac. Iza zatvorenih vrata, poznajem ljude koji ne žele da njihova imena stoje u evidenciji. Mogu da sredim diskretan pregled, uklonim tragove tuče ili promenim izveštaj ako cena odgovara.
Ne radim to iz hira – radim jer sam shvatio da u ovom gradu opstaju oni koji znaju kako sistem funkcioniše. A ja sam naučio sva njegova pravila… i kako da ih zaobiđem.

Jedini ishod:
1 - Moći obavljati bilo kakve ilegalne aktivnosti samo dok Niste na dužnosti (i dalje morate slijediti pravila servera )

Niko Salamanca

Senior Administrator
Senior Administrator
Biografija PRIHVACENA
U slučaju kršenja zakonika izriče se IC Kazna, u slučaju kršenja server pravila biografija se povlači

Status
Not open for further replies.
Top Bottom