Bilgi
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (Oyun dışı yaş): Evet 18
2. Saat dilimi: GMT+3
3. Sunucuda günlük aktif olma süresi (XX:XX ÖÖ - XX:XX ÖS): 16.30 - 00.00 - Hafta sonları 10.00 - 00.00
4. Haftalık ortalama çevrimiçi olma süresi (saat): 50+
5. Discord ID'niz: Jack PluXurY
6. Karakterinizin adı (Oyun içi): Jackk Pluxuryy
7. Oyun içi ID'niz (Ana ve yardımcı karakter): 497172 | Yardımcı karakter ID'sini bilmiyorum
8. Oyun içi seviyeniz: 28
9. Tercih ettiğiniz küratör (Devlet veya Suç): Devlet
10. Konuşulan diller: Türkçe, İngilizce
Yönetici olmak istiyorum çünkü her şeyin adil ve düzenli olmasını sağlayarak sunucuya daha fazla yardımcı olabileceğime inanıyorum. Rol yapma hayatımı geride bırakıp tamamen yönetici görevlerine odaklanmaya hazırım. Yönetici olmanın sorumluluk, tarafsızlık ve özveri gerektirdiğini anlıyorum ve topluluğu ve sunucuyu kişisel rol yapma hayatımın önüne koymaya istekliyim. Adil kuralların uygulanmasına ve oyuncuların sorunsuz bir şekilde oyundan keyif alabileceği saygılı bir ortam yaratmaya önem veriyorum.
2. Şehirde hangi görevlerde bulundunuz? (Suç/Devlet/Resmi Olmayan Örgütün Lideri)
Devlet: 2x Sahp 24-22 2x Lspd 24-22 FIB 18 Rütbe Pek bir şey hatırlamıyorum.
Suç: 1x Ballas 11 - Vagos 9
Görev dışı: 1x Shoter of Carnage
3. Güçlü yönleriniz neler?
Yüksek aktivite, yardımsever, adil
4. Zayıf yönleriniz nelerdir?
çalışmak
5. Yönetim ekibine hangi becerilerinizi katabilirsiniz?
orta düzey etkinlik, +1 dil Türkçe
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetici pozisyonundayken işletme sahibi olmak yasaktır.)
Bende yok ama elbette.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen gerçek hayatta herhangi bir sorun veya durum var mı?
çalışmak
8. Başvurunuzla ilgili olarak dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Faaliyetlerimi daha da genişleteceğim.
Saygılarımla,
Jack
1. 18 yaşında veya daha büyük müsünüz (Oyun dışı yaş): Evet 18
2. Saat dilimi: GMT+3
3. Sunucuda günlük aktif olma süresi (XX:XX ÖÖ - XX:XX ÖS): 16.30 - 00.00 - Hafta sonları 10.00 - 00.00
4. Haftalık ortalama çevrimiçi olma süresi (saat): 50+
5. Discord ID'niz: Jack PluXurY
6. Karakterinizin adı (Oyun içi): Jackk Pluxuryy
7. Oyun içi ID'niz (Ana ve yardımcı karakter): 497172 | Yardımcı karakter ID'sini bilmiyorum
8. Oyun içi seviyeniz: 28
9. Tercih ettiğiniz küratör (Devlet veya Suç): Devlet
10. Konuşulan diller: Türkçe, İngilizce
Yönetici olmak istiyorum çünkü her şeyin adil ve düzenli olmasını sağlayarak sunucuya daha fazla yardımcı olabileceğime inanıyorum. Rol yapma hayatımı geride bırakıp tamamen yönetici görevlerine odaklanmaya hazırım. Yönetici olmanın sorumluluk, tarafsızlık ve özveri gerektirdiğini anlıyorum ve topluluğu ve sunucuyu kişisel rol yapma hayatımın önüne koymaya istekliyim. Adil kuralların uygulanmasına ve oyuncuların sorunsuz bir şekilde oyundan keyif alabileceği saygılı bir ortam yaratmaya önem veriyorum.
2. Şehirde hangi görevlerde bulundunuz? (Suç/Devlet/Resmi Olmayan Örgütün Lideri)
Devlet: 2x Sahp 24-22 2x Lspd 24-22 FIB 18 Rütbe Pek bir şey hatırlamıyorum.
Suç: 1x Ballas 11 - Vagos 9
Görev dışı: 1x Shoter of Carnage
3. Güçlü yönleriniz neler?
Yüksek aktivite, yardımsever, adil
4. Zayıf yönleriniz nelerdir?
çalışmak
5. Yönetim ekibine hangi becerilerinizi katabilirsiniz?
orta düzey etkinlik, +1 dil Türkçe
6. İşletmenizi satmaya hazır mısınız? (Yönetici pozisyonundayken işletme sahibi olmak yasaktır.)
Bende yok ama elbette.
7. Şu anda aktif olmanızı engelleyen gerçek hayatta herhangi bir sorun veya durum var mı?
çalışmak
8. Başvurunuzla ilgili olarak dikkate almamız gereken veya bilmemiz gereken başka bir şey var mı?
Faaliyetlerimi daha da genişleteceğim.
Saygılarımla,
Jack