Magare bezobrazno pucam ga i bjezi na pumpu! malo je falilo da ga ubijem i da zovem svoje da ga robamo a magare je pobeglo na pumpu!
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ma pusti pricu baki kakav crni auto kakve veze auto ima breza ovo magare ces da vidis ako si sam to ne sudi da su svi isti kao ti...a ko drugo moj auto je na pumpi bio i isao sam kod auta imam potpuno pravo hahahahahah koji si ti omg...ti da zoves hahahah nesto se mnogo jak pravis
rp situacija je bial u toku moras da je ispostujes ne smes da ides na pumpu sta ti nije jasno tu! sta ja se nalazim na centru red zone i idem idem do bleka po svoj auto imam pravo ne sme da me puca niko nemoj biti glup deckoima veze od tamo sam krenuo i pokupio kutiju i da se vratim ka autu i ode svojim putem a sto si ti tu se pojavio sta ti ja mogu situacija je bila takva sineee
Magare bezobrazno pucam ga i bjezi na pumpu! malo je falilo da ga ubijem i da zovem svoje da ga robamo a magare je pobeglo na pumpu!
Ovu zalbu povlacim ne mogu da se bahcem drugu ostavljam