Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86588
Players nickname
Tixy antilopa
Suspect ID
80292
Date of violation
Mar 8, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/1tatB9BI3i8

tixyantilopa

Player
Player
Magare bezobrazno pucam ga i bjezi na pumpu! malo je falilo da ga ubijem i da zovem svoje da ga robamo a magare je pobeglo na pumpu!

Last edited:

ZEMOPANDA

Player
Player
za ovo magare ces da vidis ako si sam to ne sudi da su svi isti kao ti...a ko drugo moj auto je na pumpi bio i isao sam kod auta imam potpuno pravo hahahahahah koji si ti omg...ti da zoves hahahah nesto se mnogo jak pravis

tixyantilopa

Player
Player
za ovo magare ces da vidis ako si sam to ne sudi da su svi isti kao ti...a ko drugo moj auto je na pumpi bio i isao sam kod auta imam potpuno pravo hahahahahah koji si ti omg...ti da zoves hahahah nesto se mnogo jak pravis
Ma pusti pricu baki kakav crni auto kakve veze auto ima bre

ZEMOPANDA

Player
Player
ima veze od tamo sam krenuo i pokupio kutiju i da se vratim ka autu i ode svojim putem a sto si ti tu se pojavio sta ti ja mogu situacija je bila takva sineee

tixyantilopa

Player
Player
ima veze od tamo sam krenuo i pokupio kutiju i da se vratim ka autu i ode svojim putem a sto si ti tu se pojavio sta ti ja mogu situacija je bila takva sineee
rp situacija je bial u toku moras da je ispostujes ne smes da ides na pumpu sta ti nije jasno tu! sta ja se nalazim na centru red zone i idem idem do bleka po svoj auto imam pravo ne sme da me puca niko nemoj biti glup decko

Last edited:

ZEMOPANDA

Player
Player
sta tebi nije jasno ja sam ispostovao a to sto ti s ledja pucas nisam ja kriv sto to radis ja idem svojim putem ti si nebitan druze i neznas sta pricas...a ovo ti nebi prihvatio ja jos bi te kaznio sto mi govoris magare neznas da se ponasas znasss treba te na obuku poslati malo kako da se ponasa do gradjana a ti to nazalost ne znas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom