mislim da su se timali
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Deckicu brisi bre BA radis bremislim da su se timali
ja mislim da malo radis bag abuse sa tim rolo tako da brisi ovaj video dok nidi dobio za ba pls svega timislim da su se timali
Šta je bilo sa momkom ko radi BANakon pregleda dokaa trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Zahtevam da ID 26904 dostavi POV sa Kralja Planine 9.03-00:10
Zahtevam da ID 73887 dostavi POV sa Kralja Planine 9.03-00:10
Imate rok 16h
Ovakav tip zalbe se ne moze povuci.
Malo radis BagAbuse 30 dana bahami ahahahahhaahhahahha ode deckic za bamislim da su se timali
Bro bice kaznjen za BagAbuse ne moze vise da povuce zalbu 30 dana ban ili 60 nisam siguranŠta je bilo sa momkom ko radi BA
Smara za timanje navlaci ban ako neko nema pov a bug abuse i ban evadea 86000 id se vako puca i koksa laganicaBro bice kaznjen za BagAbuse ne moze vise da povuce zalbu 30 dana ban ili 60 nisam siguran
ma ja juce kacio njega i dobijem 3 dana ban ne znam za sta i odbili me jer lik dodje ubijem ga 15 puta i vrati se posle 2 minuta nonstop i pocne da vristi zao mu sto ne uzme kutiju a mogu da ga kupimSmara za timanje navlaci ban ako neko nema pov a bug abuse i ban evadea 86000 id se vako puca i koksa laganica
EE ni slucajno nemoj da obrises pov ovaj 86005 je obrisao pov ostavi tu da dobije bagabuse ako admin odbije okaci daj mi tvoj disc da te dodam nikako ne povlaci jer lik kvari ljudim rp hvalaPOV OD KRALJA PLANINE OD ID 26904
nemoj brate da obrises pov jer se vidi kako lik radi bagabuse dobice 30 dana ban i zasluzuje jer upropastuje ljudima rp daj mi discPOV OD KRALJA PLANINE OD ID 26904
poslo sam ti dcnemoj brate da obrises pov jer se vidi kako lik radi bagabuse dobice 30 dana ban i zasluzuje jer upropastuje ljudima rp daj mi disc
Odma da si kazni ovaj offtopic jer je tako receno sa vase strane
Svaki sledeci OffTopic komentar ce biti kaznjen.
sto si obriso pov ne moze se sad povlaciti zalba. Ovo nije offtopic nego samo izvođenje logičnog da si se ti usro i izbriso pov što nisi smio.... Sada truni 60 danaOdma da si kazni ovaj offtopic jer je tako receno sa vase strane