Zanima me pov prebrzo me je ubio mislim da ima cheat neki opasan
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta kacis kad dobijas 30 dana banZanima me pov prebrzo me je ubio mislim da ima cheat neki opasan
to gore nije BA AHAHHAHAHAHAHAHAHAHA nauci sta je BA pa se javiiiiiiiiiu povu se takoder vidi kako igrac 86005 radi bug abuse mjenjanjem sa reva na kratku dok se roll-a, molim da se kazni
zalba ti je bila odbijena vec ponovo si je trazio, drugo pov req si me jer sam te normalno ubio sa tri metka, trece mislim da ti nema leba od pucanja odi ti rade na pijacu zaradi neke pare pa javi kako je tamoto gore nije BA AHAHHAHAHAHAHAHAHAHA nauci sta je BA pa se javiiiiiiiii
HAAHAHAAAAHAAAHAHAHA to sto si me ubio jednom dok nisam imao pancir ne znaci da si goat spusti ego batoooo nije tolko deepzalba ti je bila odbijena vec ponovo si je trazio, drugo pov req si me jer sam te normalno ubio sa tri metka, trece mislim da ti nema leba od pucanja odi ti rade na pijacu zaradi neke pare pa javi kako je tamo
neznam ja tko koga ovdje optuzuje za opasno pucanje i opasan cheatHAAHAHAAAAHAAAHAHAHA to sto si me ubio jednom dok nisam imao pancir ne znaci da si goat spusti ego batoooo nije tolko deep
Kovaaks.......
ne znam ili neznam? to sam napisao da ne bi bila spam zalba jer je prvi put brat odbioneznam ja tko koga ovdje optuzuje za opasno pucanje i opasan cheat![]()
Pazi na veliko pocetno slovo.ne znam ili neznam? to sam napisao da ne bi bila spam zalba jer je prvi put brat odbio
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA DOBAR RAGE BAIT AL NE RADIPazi na veliko pocetno slovo.![]()