Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
133
Players nickname
Nebitan
Suspect ID
65334
Date of violation
Mar 9, 2026
Time of violation
21:00
Proofs
https://youtu.be/Q_4-OBTATHU

Zeljko Zdravkovic

Player
Player
ID 65334 je prekrsio MG , jer me je identifikovao dok nosim masku (koja prekriva identitet) preko ID-a ne preko RP-a . 0:44
ID 47457 je prekrsio MG , jer je rekao "Nek me kaci na forum sad" tokom RP situacije , ja sam pricao OC koristeci OC chat . 11:56
ID 65334 je prekrsio 6.10 (pravilo drzave)
Moj posao kao i bandu ne sme traziti preko PD tableta vec radia ili korz RP . (utvrdio je da nisam EMS kada je ukucao moje ime u PD tabletu isto tako pise i za bande , nije saznao kroz rp jer je bolnicar mgao)

ID 65334 je prekrsio 6.10 time jer glumi loseg Policajca i hapsi bez praćenja ic zakona.
uhapiso me je za 2.3.5 ja kod sebe nisam posedovao oruzije niti municiju .
ilegalni predmeti su definisani clanom 2.3 Zabranjeni predmeti i njihova definicija
u kojima se nalazi medicinska maska , posto je predmet ilegalan trebao sam dobiti kaznu za to a ne 2.3.5.
takodje ovaj zakon je ilegalan jer zakon se ne sme protivti skripti servera . (u ovom slucaju ako predmet nije ilegalan po skripti (nema crne lisice emoji , ne vidi se dok se pretrazuje , niti se moze prodati na crnom trzistu kao isti, skripteri servera ga nisu stavili sa razlogom , baklava je ilegalan , medicinska maska nije zakon nije u skladu sa pravilima servera jer se protivi skripti a to je zabranjeno ).
medicinska maska je legalna i ne moze se oduzeti niti prodati na crnom trzistu.
2.3.5 Posedovanje zabranjenog oružja kategorisano je kao krivično delo III klase. Podrazumeva oduzimanje oružja i municije uz novčanu kaznu od dvadeset hiljada dolara ($20.000).

Teo Crnii

Player
Player
Evo posto vidim da si 133 id a kurca neznas pravila da ti objasnim PDA je i IC i OOC stvar sto znaci da su neke stvari IC a neke OOC kad si u stateu i kad on to sazna preko PDA i kaze je IC i samim time nije MG niti P.D 6.10 a ako si npr u crimeu ta struktura je OOC i ne smije on tebi vidjet da si na PDA npr u marabunti i rec to ili te hapsit jer si tamo, druga stvar sefe radis MG toliki da te se treba jailat na 120 min a ne mutat OOC chat je full OOC sto znaci da u njega nista za radnje unutar igrice ne smijes pisat a ti si im piso d ate dizu samim time radis MG i ujebo si sam sebe jer si napravio Self Report🤣

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Server Administrator
Prihvaćeno.
ID 133 dobiće kaznu za MG.
ID 47457 dobiće kaznu za MG.
ID 65334 nije prekršio MG jer je rekao "nije, ne znam"

MG - Zabranjeno je korištenje IC informacija u OOC i obrnuto.
Medicinska maska je ilegalna za sve igrače osim radnika EMS-a i mogu vas hapsiti zbog toga.
PDA (IC i OOC) - Državni službenik može videti da li ste u državnoj strukturi ili ne, to nije MG.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom