Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader of Bloods Street Gang | Mitvi Killa

Mitvi Killa

Player
Player

Informacije:​

1. Vaše ime IRL: Miki
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6+h
5. Vaš Discord: mitvui
6. Vaše ingame ime: Mitvi Killa
7. Vaš ID 58143

Dodatne informacije:

1. Lider za: Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Zelim da Bloods Street Gang bude ozbiljna organizacija, a ne samo grupa igrača bez strukture. Kao lider želim postaviti jasna pravila, hijerarhiju i disciplinu kako bi svaki član znao svoju ulogu i kako bi organizacija funkcionisala profesionalno.

2.2
Moje iskustvo na serveru. Proveo sam dosta vremena igrajući RP i razumem kako gang organizacije trebaju funkcionisati. Smatram da mogu voditi članove na dobar način, pomagati novim igračima da nauče i održavati stabilnu i aktivnu organizaciju.

2.3 Kao lider Bloodsa želim praviti zanimljive RP situacije sa drugim gangovima i organizacijama na serveru, što će doprinijeti boljem i realističnijem RP iskustvu za sve igrače nekih od primera naveo sam vec dole

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Moj savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji je da se više fokus stavlja na organizovani kriminal kroz RP, a ne samo na osnovne gang aktivnosti. Organizacija bi trebala imati planirane kriminalne aktivnosti kao što su prodaja ilegalnih stvari, kontrola teritorije, saradnja sa drugim organizacijama, sve kroz kvalitetan RolePlay.

3.2 Također predložio bih da organizacija ima jasnu strukturu i komunikaciju između članova, gdje bi se kroz sastanke i planiranje dogovarale akcije. To bi omogućilo bolju koordinaciju i napravilo ozbiljniji RP unutar organizacije.

3.3 Na kraju, veoma je važno da članovi organizacije održavaju dobar standard, poštuju pravila servera i predstavljaju organizaciju na kvalitetan način kako bi cijeli server imao bolje i realističnije RolePlay iskustvo.

Sistem rangiranja:

┌───────────────┐
│ 13 │ Boss
│ 12 │ Underboss
│ 11 │ Lieutenant
│ 10 │ Shot Caller
│ 09 │ Turfer
│ 08 │ Enforcer
│ 07 │ Street Soldier
│ 06 │ Associate
│ 05 │ Young Blood
│ 04 │ Hustler