Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved CR, RDM, Mearcy Kill, Pravilo zelene zone 1.1, FailRP | 16662, 25613, 25601, 26295, 14475

Status
Not open for further replies.
Your ID
526
Players nickname
Lucas Marcilla
Suspect ID
14475
Date of violation
Jun 19, 2022
Time of violation
14:45
Proofs
https://streamable.com/8zdziq

Lyn Zuyev

Player
Player
Lice je dovedeno u garazu tu mu je oduzeta komunikacija te pretrazeno i krenuli smo prema zatvoru, poceo sam da citam prava te je on radio ear rape za to nemam snimak te sam zbog toga i poceo i da snimam, kada smo ga vodili do zatvora od jednom su se stvorili ovi likovi ja ih na pocetak nisam video u mojim ocima rekao sam kolegi da ide u zatvor zato sto nisam video vecinu vozila te su oni upali u zatvor i poceli da nas pucaju isto tako su uradili i mearcy kill kako bi spasili svog lika. Inace ovo sto se vidi pred kraj samo mis a nista drugo zbog snimanja mi je ubolo kada sam otvorio inv i na sekundu se vidi kako otvaram isti i zatvaram

Last edited:

Trey Shakur

-𝚂𝚑𝚊𝚔𝚞𝚛-
Player
how you can even play on this pc nice minecraft settings bro and buy some hands my friend

Kajmak Nakvadrat

Player
Player
Lice je dovedeno u garazu tu mu je oduzeta komunikacija te pretrazeno i krenuli smo prema zatvoru, poceo sam da citam prava te je on radio ear rape za to nemam snimak te sam zbog toga i poceo i da snimam, kada smo ga vodili do zatvora od jednom su se stvorili ovi likovi ja ih na pocetak nisam video u mojim ocima rekao sam kolegi da ide u zatvor zato sto nisam video vecinu vozila te su oni upali u zatvor i poceli da nas pucaju isto tako su uradili i mearcy kill kako bi spasili svog lika. Inace ovo sto se vidi pred kraj samo mis a nista drugo zbog snimanja mi je ubolo kada sam otvorio inv i na sekundu se vidi kako otvaram isti i zatvaram
momak ovako prvo losa grafika snimka drugo streamlabs ne sme da se koristi

Jerry Thompson

Player
Player
Zalba Prihvacena.
  • ID 16662 dobit ce kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1
  • 1.1 Ubistva u Zelenoj zoni su zabranjena
  • ID 25613 dobit ce kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1
  • ID 26295 dobit ce kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1
  • ID 25601 dobit ce kaznu za Pravilo Zelene Zone 1.1