Sve bitnog se vidi na videu osim ID osobe koja me ubila jer su me odmah dovrsili.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne lmaoKada se jednom udje u parametar i izadje organizacije imaju puno pravo da ubijaju to lice, hvala.
i koje veze ima zvuk ako se vidi da me puca van parametra?A i ne cuje se zvuk ni od igrice ni od tebe.
1) Pricas dok si mrtav/va.i koje veze ima zvuk ako se vidi da me puca van parametra?
1. Sto sam stisnuo N ne znaci da pricam dok sam mrtav1) Pricas dok si mrtav/va.
2) Zbog moguceg MG(pricanja na discordu ili pricanja u igri ono sto ne treba).
1) Kako mi da znamo da ne pricas jer nemas zvuk?1. Sto sam stisnuo N ne znaci da pricam dok sam mrtav
2. Zvuk mi se ne recorda zbog instant replay-a
3.Zvuk nema pola kurca veze s time sto vi pucate van parametra jer ocito ne znas da se to nesme
Da ne kenjas pustio bi, pokusacu resiti to za zvuk jer se na instant replayu ne cuje a preko screen recording se cuje.1) Kako mi da znamo da ne pricas jer nemas zvuk?
2) Jer je ugaseno, samo upali i ima da se cuje.
3) Pusti admine to da rese.
Lakse na recima, nismo tu da se svadjamo.Da ne kenjas pustio bi, pokusacu resiti to za zvuk jer se na instant replayu ne cuje a preko screen recording se cuje.
A lepo se vidi na pov da me pucao van parametra tebra sta ce ti onda 1min POVNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Postavite zalbu po pravilima
- POV 1min
- POV da se cuje i tvoj ZVUK .
- Imate rok od 4 sati
Molim vas uradite ono sto sam rekao, inace cu morati da odbijem zalbu. Da ne uzmemo taj fakt sto ti kad si video da ces da umres si namerno izbegao od krug.A lepo se vidi na pov da me pucao van parametra tebra sta ce ti onda 1min POV
Sve jedno su me jebeno pucali van parametraMolim vas uradite ono sto sam rekao, inace cu morati da odbijem zalbu. Da ne uzmemo taj fakt sto ti kad si video da ces da umres si namerno izbegao
Molim te imas 4 sata da ispunis ovo.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Postavite zalbu po pravilima
- POV 1min
- POV da se cuje i tvoj ZVUK .
- Imate rok od 4 sati
Ma odbij zalbu puca mi kurac za to sta ce lik dobit 3h jaila sta mi to znaciMolim te imas 4 sata da ispunis ovo.