Postovana administracio Familija Institucija je u zadnjih par dana primila mnoge citere. Ovi igraci koje sam naveo su svi izasli iz hotela prije 7-8 dana i nema sanse da se ljudi koji su " prvi put usli u igricu" ovi igraci imaju jako puno killova na svakom eventu nasi igraci ih pov requestaju svakodnevno i vjerujem da i njima svetaju ovakvi citeri koji su dobili ban na svojim serverima pa su presli kod nas da cituju. Jedno vrijeme sam i prestao igrat ovaj predivan proekat bas zbog ovakvih igraca koji cituju. Ja Grand RS pamtim po smjehu, zabavi, i prije svega zabavnom igranju i pravom uzivanju u igri. Mnogi igraci su prestali igrati zbog ovakvih osoba koje cituju. Ovi igraci dolaze sa njemackih servera i cituju kod nas. Necu vise da duzi samo bih vas zamolio da provjerite ove igrace i da ih kaznite najstroze moguce i zelim da se Familija Institucija najstroze kazni. Hvala na citanju nadam se da cemo jednog dana vratiti ljude koji su prestali igrati ovaj projekat i da cemo vratiti smjeh, zabavu i pravo uzivanje u igri kao sto je to i nekada prije bilo.
Također zelim pov od igraca koji me je ubio.
Također zelim pov od igraca koji me je ubio.