Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Cheats I 88312 87766 87521 88215 88087

Your ID
61576
Players nickname
Riki Royal
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 11, 2026
Time of violation
21:04
Proofs
https://streamable.com/olcjbz

Riki_

Player
Player
Postovana administracio Familija Institucija je u zadnjih par dana primila mnoge citere. Ovi igraci koje sam naveo su svi izasli iz hotela prije 7-8 dana i nema sanse da se ljudi koji su " prvi put usli u igricu" ovi igraci imaju jako puno killova na svakom eventu nasi igraci ih pov requestaju svakodnevno i vjerujem da i njima svetaju ovakvi citeri koji su dobili ban na svojim serverima pa su presli kod nas da cituju. Jedno vrijeme sam i prestao igrat ovaj predivan proekat bas zbog ovakvih igraca koji cituju. Ja Grand RS pamtim po smjehu, zabavi, i prije svega zabavnom igranju i pravom uzivanju u igri. Mnogi igraci su prestali igrati zbog ovakvih osoba koje cituju. Ovi igraci dolaze sa njemackih servera i cituju kod nas. Necu vise da duzi samo bih vas zamolio da provjerite ove igrace i da ih kaznite najstroze moguce i zelim da se Familija Institucija najstroze kazni. Hvala na citanju nadam se da cemo jednog dana vratiti ljude koji su prestali igrati ovaj projekat i da cemo vratiti smjeh, zabavu i pravo uzivanje u igri kao sto je to i nekada prije bilo.
Također zelim pov od igraca koji me je ubio.

djakonavakum

Player
Player
bro dont blame yourself... your just mad because i have more to say then you and you cant join the fam L bozo
say it loud if u have to say smth, im not a little failed cheater like u and i really dont care about ur cheater fammily, whatever u all will get ban soon dont worry <333

Riki_

Player
Player
Evo sta pricaju stranci o nama ovo je vise strasno da nam prijete i ovako pricaju za nas oni nemaju sta kod nas radit nek se nose na svoj server.

Riki_

Player
Player
Nepricam za tebe djakonavakum nego stranci nam govore da cemo dobiti ban vise informacija o ovome cu poslati u Administratoru Aldinu u dm

Marko Shaykk

Player
Player
Postovana administracio Familija Institucija je u zadnjih par dana primila mnoge citere. Ovi igraci koje sam naveo su svi izasli iz hotela prije 7-8 dana i nema sanse da se ljudi koji su " prvi put usli u igricu" ovi igraci imaju jako puno killova na svakom eventu nasi igraci ih pov requestaju svakodnevno i vjerujem da i njima svetaju ovakvi citeri koji su dobili ban na svojim serverima pa su presli kod nas da cituju. Jedno vrijeme sam i prestao igrat ovaj predivan proekat bas zbog ovakvih igraca koji cituju. Ja Grand RS pamtim po smjehu, zabavi, i prije svega zabavnom igranju i pravom uzivanju u igri. Mnogi igraci su prestali igrati zbog ovakvih osoba koje cituju. Ovi igraci dolaze sa njemackih servera i cituju kod nas. Necu vise da duzi samo bih vas zamolio da provjerite ove igrace i da ih kaznite najstroze moguce i zelim da se Familija Institucija najstroze kazni. Hvala na citanju nadam se da cemo jednog dana vratiti ljude koji su prestali igrati ovaj projekat i da cemo vratiti smjeh, zabavu i pravo uzivanje u igri kao sto je to i nekada prije bilo.
Meni se samo cini da si ti mnogo los

nocries

Player
Player
Brate to sto su izasli iz hotela pre 7-8 dana ne znaci da pre nisu igrali na drugim grandovim serverima ili cak i na fivem-u tako da ti argument da cituju ne vazi...

Top Bottom