Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Benjamin Hey

Player
Player
Informacije:

1. Vase ime IRL: Benjamin
2. Vase godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosek online po danu: 4h+
5. Vas Discord: benjaminn070
6. Vase ingame ime: Benjamin Hey
7. Vas ID: 77068

Dodatne informacije
1. Lider za: Bloods Street Gang

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
2.1 Iskustvo u Crime-u:

Proveo sam dosta vremena u različitim bandama i odlično poznajem sistem funkcionisanja. Bio sam na visokim pozicijama i znam kako da vodim ljude, a da organizacija ne dobija kazne. Smatram da je došlo vreme da svoje znanje primenim kao lider Bloodsa.

2.2 Poznavanje pravila i ozbiljnost:
Pravila servera i geta su mi prioritet. Želim da vodim bandu koja će biti primer drugima po poštovanju pravila i kvalitetnom RolePlay-u. Imam volje, vremena i strpljenja da se posvetim svakom članu i izgradim jaku priču.

2.3 Želja za vođenjem Bloodsa:
Bloodsi su mi uvek bili najdraža banda zbog lokacije i crvene boje. Želim da okupim ekipu koja će biti aktivna u getu i koja će raditi akcije svaki dan. Cilj mi je da napravim ekipu koja je složna, gde se svi poštuju i gde se crvena boja vidi na svakom uglu.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
3.1 Provera pri ulasku:

U bandu ne bi mogao da uđe niko ko ne zna osnovna pravila servera. Svaki kandidat bi bio detaljno ispitan. Uslov bi bio minimalno 14god OOC i 10 godina u gradu kako bi osigurali da imamo ozbiljne ljude.

3.2 Redovne akcije i eventi:
Fokus bi bio na stalnim aktivnostima, od pljački GS-a i 24/7, do talačkih i učešća na svim eventima (podmornica, tajna radnja, itd.). Želim da moji članovi uvek imaju šta da rade i da im bude zanimljivo u organizaciji.

3.3 Nagrađivanje truda:
Uveo bih sistem bonusa i napredovanja isključivo na osnovu aktivnosti. Ko je redovan na akcijama i ko se trudi da poboljša RP bande, biće nagrađen većim rankom i novcem.

3.4 Kultura i ponašanje:
Strogo bih kažnjavao bilo kakvu toksičnost ili vređanje unutar bande. Svi članovi moraju da poštuju jedni druge, bez obzira na rank. Ako je neko drzak ili kvari igru drugima, odmah bi bio izbačen iz organizacije.

Johny Abyss

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na intervju za organizaciju Bloods koji će se održati u petak 13.3.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom