Niko me nije kacio ulazim jutros u zatvoru imam upozorenje
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ovako, pre 3 dana kad sam dobio za cl rekao si da ako se ja pucam sa njima da je to rp situacija a ako se ne krenem ja pucati kako to moze biti rp situacija??? Ajmo ovako ljudi robaju kod bleka u red zoni i ja prolazim tu oni mene opuknu a ja krenuo da prodjem na blek ja ne smem da prodjem koja logika??? Ovo je warn koji je aldin krivo odradio!!!Niko me nije kacio ulazim jutros u zatvoru imam upozorenje
admin mi je objasnjavao ingame ako ja nisam imao dodira s njima da to nije rp situacija jer se ja sa njima nisam pucao,,, opet kazem sta sad ja opuknem bilo koga ko prolazi i pratim ga i on pobegne u zelenu zonu i dobije kaznu razumes me aldine ovo je krivo donesena odlukaOvako, pre 3 dana kad sam dobio za cl rekao si da ako se ja pucam sa njima da je to rp situacija a ako se ne krenem ja pucati kako to moze biti rp situacija??? Ajmo ovako ljudi robaju kod bleka u red zoni i ja prolazim tu oni mene opuknu a ja krenuo da prodjem na blek ja ne smem da prodjem koja logika??? Ovo je warn koji je aldin krivo odradio!!!