Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86588
Players nickname
Tixy antilopa
Administrators nickname
Zoki roki
Date
Mar 11, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtube

DanyMarocco

Player
Player
Niko me nije kacio ulazim jutros u zatvoru imam upozorenje
Ovako, pre 3 dana kad sam dobio za cl rekao si da ako se ja pucam sa njima da je to rp situacija a ako se ne krenem ja pucati kako to moze biti rp situacija??? Ajmo ovako ljudi robaju kod bleka u red zoni i ja prolazim tu oni mene opuknu a ja krenuo da prodjem na blek ja ne smem da prodjem koja logika??? Ovo je warn koji je aldin krivo odradio!!!

DanyMarocco

Player
Player
Ovako, pre 3 dana kad sam dobio za cl rekao si da ako se ja pucam sa njima da je to rp situacija a ako se ne krenem ja pucati kako to moze biti rp situacija??? Ajmo ovako ljudi robaju kod bleka u red zoni i ja prolazim tu oni mene opuknu a ja krenuo da prodjem na blek ja ne smem da prodjem koja logika??? Ovo je warn koji je aldin krivo odradio!!!
admin mi je objasnjavao ingame ako ja nisam imao dodira s njima da to nije rp situacija jer se ja sa njima nisam pucao,,, opet kazem sta sad ja opuknem bilo koga ko prolazi i pratim ga i on pobegne u zelenu zonu i dobije kaznu razumes me aldine ovo je krivo donesena odluka

Status
Not open for further replies.
Top Bottom