Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42526
Players nickname
Chuna Grunewurfelflow
Administrators nickname
Nikola Vestappen
Date
Mar 10, 2026
Time
00 : 00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/1281793/#post-4452639
Pozdrav , dobio sam ban za pd 1.7 i zao mi je zbog toga. Pov mi je bio u 2 dijela . Prvo sam dostavio pov kako sam ubio doticnog koji mi je trazio pov . Te mi je admin trazio pov cijelog eventa koji je bio u 2 dijela . Zao mi je zbog toga . Dopisivao sam se sa igracem koji me je pov req i reko mi je da mu nije bio potreban cijeli pov i da je vidio kako me ubio i to mu je bilo uredu . Ako imate sumju da citujem prihvatam pc check . Bio bi vam zahvalan da mi date unban ili da mi nekako izadjete u susret .
pov 1 - Watch pov 1 | Streamable
pov 2 - Watch pov 2 | Streamable

Pozdrav , dobio sam ban za pd 1.7 i zao mi je zbog toga. Pov mi je bio u 2 dijela . Prvo sam dostavio pov kako sam ubio doticnog koji mi je trazio pov . Te mi je admin trazio pov cijelog eventa koji je bio u 2 dijela . Zao mi je zbog toga . Dopisivao sam se sa igracem koji me je pov req i reko mi je da mu nije bio potreban cijeli pov i da je vidio kako me ubio i to mu je bilo uredu . Ako imate sumju da citujem prihvatam pc check . Bio bi vam zahvalan da mi date unban ili da mi nekako izadjete u susret .
pov 1 - Watch pov 1 | Streamable
pov 2 - Watch pov 2 | Streamable
Ispravka
puni pov 1 - Watch povic 1 | Streamable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom