Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
12093
Players nickname
Coa Black
Suspect ID
87962
Date of violation
Mar 14, 2026
Time of violation
06:27
Proofs
https://youtu.be/_LLZqyyWQ40

Any Bany

Player
Player
Kako se samo izvlacis.. Ti da nisi hteo da udaris, ne bi izleteo da pucas. Plus dovoljno se moze videti po broju zalbi, bas ti se ne udara+svaki put slucajno stisnes pogresno dugme :)

djakonavakum

Player
Player
Kako se samo izvlacis.. Ti da nisi hteo da udaris, ne bi izleteo da pucas. Plus dovoljno se moze videti po broju zalbi, bas ti se ne udara+svaki put slucajno stisnes pogresno dugme :)
pa nisam ja ni izaso glupane, izasao je ovaj drugi lik kojeg pritom ni ne znam, hteo je da se timamo. A samo mi reci po kom broju zalbi? Koliko to zalbi ima na mene? Prosvetli me molim te npcu raspali, proci ce demorgan nmvz pa cu da dodjem opet da vas karam i da placete kako sam citer 😘

Any Bany

Player
Player
Ne psuj ne prilici ti, iskuliraj malo sto se palis toliko? Glup nacin da zapocnes pucnjavu. Smisli bolje nesto

Any Bany

Player
Player
A tebe prvi put vidim, ne znam stvarno ko si pa s obzirom na to ne izmisljaj situacije koje se nisu desile.

djakonavakum

Player
Player
To je bilo juce danas smo te nalupali...
Koga si bre ti nalupao hahahahahaha??? Mogao sam i ja vas da kacim za NLR al nisam klosarcina, zamisli ti burazeru kacis nekog jer te udario autom, aj da sam te vdm-ao, nego sam se skucao 1 u vas i ti okacis hahahahaha pakao

Any Bany

Player
Player
Tako, sredi poruke, stvarno te niko ne vredja. Bice toga jos, samo bez ovako glupih nacina da se zapocne pucnjava :)

Rich Meow

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza odlucio sam Prihvatiti ovu zalbu
Igrac ID: 87962 ce biti kaznjen za Car Ramming

(ne smete namerno udarati vozila drugih igraca sa svojim vozilom)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom