taarik i samo taarik , zelim pov da vidim
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!al si glup ti sine pikas dok si low i pikas bez rev municije top 1 npc moment
nije to vredjanje to je komplimentkazniti forum nalog za vrijedzanje
kad udjem igrat svaki put pokazem ko je tatai ti si zadnji put napravio kill kad ?
jel de samo ne znam u kojoj ti familiji pokazujes da si tatakad udjem igrat svaki put pokazem ko je tata
nisi ti tata ti si dedakad udjem igrat svaki put pokazem ko je tata
Pa prije svega je otac svakom u brutalu od vasnisi ti tata ti si deda
tako jee idemo berlusconi top #26Pa prije svega je otac svakom u brutalu od vas
ko je spomeno berlusconi?tako jee idemo berlusconi top #26
daj povuci zalbu da ne pravimo problemovitaarik i samo taarik , zelim pov da vidim
pov req žalbu nije moguce povuci , procitaj piše ti...daj povuci zalbu da ne pravimo problemovi
ono ne citujem nisam debil da citujem nek mi pc checka d-synco si mi na mom skrenu sam te vido celog ono neka admin povuze zalbuNakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da ID 37082 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 82416 na RP Fabrici u 10:50, 14.03.2026
Rok za dostavu je 12h
Žalbu nije moguće povući.
Svaki naredni OffTop komentar će biti kažnjen!
Jbg bato sta je tu je nema pova nema igreono ne citujem nisam debil da citujem nek mi pc checka d-synco si mi na mom skrenu sam te vido celog ono neka admin povuze zalbu