pov..
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!too tako treba ti godfatheri su kriminalci koji ne znaju sta je kriminalpov..
Džoni brate ovo je sve iz revolta, jer nisam gej, a on peder zaljubljen u mene. Čak sam hteo da ispadnem covek da mu dam da mi popuši kurac, ali kad sam video na šta liči ni to ne mogu da mu učinim, pa se sad naljutio.korunpirani hahaha cuj ga
offtop + toxicDžoni brate ovo je sve iz revolta, jer nisam gej, a on peder zaljubljen u mene. Čak sam hteo da ispadnem covek da mu dam da mi popuši kurac, ali kad sam video na šta liči ni to ne mogu da mu učinim, pa se sad naljutio.
trebao si mu dati da ti naduva jaja na 12 bariDžoni brate ovo je sve iz revolta, jer nisam gej, a on peder zaljubljen u mene. Čak sam hteo da ispadnem covek da mu dam da mi popuši kurac, ali kad sam video na šta liči ni to ne mogu da mu učinim, pa se sad naljutio.
Znas kad ne mogu brate, toliko je gadan, pa ne bih kurac od njega obrisao...trebao si mu dati da ti naduva jaja na 12 bari
hahaha e jbg brate svatice valjda da je mutavZnas kad ne mogu brate, toliko je gadan, pa ne bih kurac od njega obrisao...
Saljem ti sutra slike, da vidis lepotana LKhahaha e jbg brate svatice valjda da je mutav
doxin?Saljem ti sutra slike, da vidis lepotana LK
nemoj brateSaljem ti sutra slike, da vidis lepotana LK
LK batooooodoxin?
Nekako ces preziveti bratenemoj brate
a moze ako bude nekih 5 grama vutre pa da mi sve bude mutno hahNekako ces preziveti brate
Ne moze da shvati da je naporan, dosao da rejda i popusio kurac, trazio oruzije, nije nasao nista, ima krticu u svojim redovima (medju svim pacovima se nasla i jedna krtica), prosto je decko imbecil. Sad pokusava da hapsi Laru iz nase fam, decko ne voli zene, jer je peder, sta da ti kazem Dzoni brate moj, ne treba trositi vreme na ovakvog imbecilaa moze ako bude nekih 5 grama vutre pa da mi sve bude mutno hah
slazem se koga jebe,kad te ponovo bude video daj mu da ti naduva jaja na 12 bari budi i ti bolji covekNe moze da shvati da je naporan, dosao da rejda i popusio kurac, trazio oruzije, nije nasao nista, ima krticu u svojim redovima (medju svim pacovima se nasla i jedna krtica), prosto je decko imbecil. Sad pokusava da hapsi Laru iz nase fam, decko ne voli zene, jer je peder, sta da ti kazem Dzoni brate moj, ne treba trositi vreme na ovakvog imbecila
Mozda postanemo i drugari, hahahahahahaslazem se koga jebe,kad te ponovo bude video daj mu da ti naduva jaja na 12 bari budi i ti bolji covek
hah i u sali ima istineMozda postanemo i drugari, hahahahahaha