00:08 se cuje kako brojim
i tacno se vidi da je isecen video gde si upadao u ng
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Nije bolest sve sto boli.00:08 se cuje kako brojim
opa brao toxsicreko si mu 5 samo to nije validno brojanje debilu glupavi spaljeni
op novi toxsicajde bre ng ceo na kurac seo meni kosti draganu milanu i bratu lasketu. Ajde uzivajte sa warnom nubovi
Videcemo Ko ce da place kad budes u nekoj org 28 javi sedzabe places nema dobijate warn sad placi i brisi suze sine
plaki plaki chikitita, doso papi da vam nabije warn npc-evi. Nisam znao da radite i regrutacije za LSPD i FIB braco ocu ja da se javimna povu je vidi kako 74906 radi 2xpg i bait + cuje se da su na disu
ON JE REKO SAM DALI MOGU DA MU POPUSIM U RP TO JE VIEDJANJE SLUZBENOG LICA IMO SAM PUNO PRAVO DA TI STAVIM SPIKE I BROJIM + 2 NG SU SAMO PUCALA JA 4501 I 64069 I SAHP-OVAC 73920 !!!
Opaaa znaci pokusaj nabijanja warna molicu da ovaj tako z ani gospodin dobije kaznu za namerno nabijanja warnova!plaki plaki chikitita, doso papi da vam nabije warn npc-evi. Nisam znao da radite i regrutacije za LSPD i FIB braco ocu ja da se javim
Izbrojano vam je, molim da senior curator uzme ovu žalbu. Hvala