Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
71454
Players nickname
Mile Pile
Administrators nickname
Denis Miic
Date
Mar 17, 2026
Time
00:00
Proofs
nema

kokiiiiiiiii

sam sebi sef
Player
Pozdrav adminstracijo nedavno sam banovan za Odbijanje PC Checka od Denisa.Meni je nepoznat razlog zasto su me uopste PC Checkali prvo jer sam bio na ispitivanju za leadera Bloodsa,gde sam bio ucio pravila i bio sam se spremio za lidera.Prvo su mi proveravali discord da vide da li imam neki ilegalan discord gde nije bilo,kasnije Denis mi je rekao da udjem u igricu gde sam ga pitao koji je razlog da udjem u igricu gde je on pricutao gde mi nije rekao bilo koji razlog zbog cega da udjem u igricu.Naravno ja sam odbio proveru jer mislim da je bilo ne dovoljan razlog za uopste PC Check.Naravno po meni je to bio namesten ban jer ja ne idem toliko cesto na neke evente idem retko kad,i kad idem retko kad uzmem kill sto je veoma retko jer se ja uopste ne znam pucati u GTA.Porazgovarao sam sa drugom koji je vec par puta isao na intervju gde sam ga pitao jel admin sme da me PC Checka za vreme intevjua gde mi je rekao da ne moze.Ukoliko je admin mislio da sam nesto imao na discordu bolje da me je odbio sa intervjua.Ja bih zatrazio da se ova situacija pregleda opet jer mislim da je ovo veoma grubo kaznjeno,neprofesionalno,gde bih zatrazio da se odluci jer Perma ban sa servera je bas jaka kazna koja je data bez ikakvog dokaza.Ukoliko treba neka mi se da leader blacklista,jer sam bio na ispitivanju za admina gde sam imao neki discord koji nisam trebao imati nije mi dat ban,nego samo trajna blacklista za admina.Ja kao igrac veoma retko sam kaznjen gde sam samo jednom bio banovan G.P 6.19 koja je kazna bila 3 dana a od toga svih pravila sam par puta bio u demorganu gde se vidi za godinu dana igranja da je to bas malo kaznjeno jer ja pazim da ne krsim pravila servera.
Zeleo bi da se ovo bas dobro pogleda jer ovo je stvarno nije fer posto vecina igraca ban evada cituje itd. gde oni nisu PC Checkovani a ja jesam sto nije bas fer.
Hvala na citanju.
Mile Pile

Jovan Tepic

Player
Player
Pozdrav adminstracijo nedavno sam banovan za Odbijanje PC Checka od Denisa.Meni je nepoznat razlog zasto su me uopste PC Checkali prvo jer
Ako si clean samo si trebo da udjes in game, mozda je hteo samo da ti proveri redux dal ima kisu bare i tkd. Al idalje ako si odbio to onda si ti sam sebi namestio ban

Status
Not open for further replies.
Top Bottom