Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86588
Players nickname
Dany marocco
Administrators nickname
Mateja Dark
Date
Mar 16, 2026
Time
0000
Proofs
https://youtu.be/cN_bK5qXNf0?si=mtYWLZzDl_YrMcKQ

DanyMarocco

Player
Player
Dobio sam p.z.z 1.1 lik je poslao pov koji nije od pocetka i editovan je nije do kraja ocigledno namestanje warna a ja sam okacio lika 28281 pov je tacno od pocetka traje oko 1min i trazi duzi pov. pov poslat deda nikoli a sad cu ostaviti link zalbe da vidite koliko traje njegov Approved - P.Z.Z 1.1 I 86588
i da se admin kazni strogo

DanyMarocco

Player
Player
Dobio sam p.z.z 1.1 lik je poslao pov koji nije od pocetka i editovan je nije do kraja ocigledno namestanje warna a ja sam okacio lika 28281 pov je tacno od pocetka traje oko 1min i trazi duzi pov. pov poslat deda nikoli a sad cu ostaviti link zalbe da vidite koliko traje njegov Approved - P.Z.Z 1.1 I 86588
i da se admin kazni strogo
Trazimi mi duzi pov Esko bar a na pov je kraj videa kad me je ubio i posle 2 sekunde tako stoji da se kazni i on isto

DanyMarocco

Player
Player
Trazimi mi duzi pov Esko bar a na pov je kraj videa kad me je ubio i posle 2 sekunde tako stoji da se kazni i on isto
Reviewed - P.Z.Z 1.1 | 28281 Evo zalba deda nikoli sam poslao pov to mozete da proverite da vidite sta igrac radi da proverite tacno vreme kad se desilo kad me je ubio i posle toga kad me je digao moj drug seo sam u auto i on je opet krenuo tejzat i pucati

DanyMarocco

Player
Player
Reviewed - P.Z.Z 1.1 | 28281 Evo zalba deda nikoli sam poslao pov to mozete da proverite da vidite sta igrac radi da proverite tacno vreme kad se desilo kad me je ubio i posle toga kad me je digao moj drug seo sam u auto i on je opet krenuo tejzat i pucati
Molim da se Esko bar sankcionise ako je pokusaj onoga sto mislim i Mateja dark jer prihvata zalbu gde je izrezan celi pov nema ni pocetak ni kraj to sam gore ostavio dokaz a moj je poslat dedi od pocetka je i do kraja kad me ubiaj a rekao sam ooc event

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Pucas u GZ na policajca , administrator je donio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom