Pozdrav Abrahame pre par dana sam dobio ban za Odbijanje PC Checka.PC Checkovan sam bio na intervju za leadera Bloodsa,ja nisam ni stigao da me ispitaju jer su mi 90% vremena sam bio deafenan na discordu.Po meni je ovo namesten ban jer ne idem na evente ne pucam se i retko kad pravim kilove jer se lose pucam.Admin Denis mi je rekao da udjem u igricu bez razloga gde sam ga pitao koji je razlog on je cutao i nije mi hteo reci,ja sam ga opet pitao gde mi nije rekao razlog.Po meni je ovo neprofesionalno od admina i sto je gore to je Senior Admin.Nije bilo dovoljno dokaza da se uopste da ban jer ako su nesto mislili bolje da su me izbacili sa ispitivanja ili dali blacklistu za leadere.Pitao sam neke da li je dozvoljen PC Check za vreme intervjua gde su mi rekli da admin to ne moze da radi.Ja sam licno bio ucio pravila da bi postao leader neke organizacije jer mi je to zelja.Naravno i zasto su mene zvali na proveru racunara jer imaju gori ljudi koji cituju koji imaju po 10 killova na eventima,to vam nije sumnjivo?Samo tako nastavite banujte neduzne ljude koji uzivaju u igri a citere pustajte na server.
Zelim da se razmotri jer nema dovoljno dokaza za ban
Samo za Abrahama.
Zelim da se razmotri jer nema dovoljno dokaza za ban
Samo za Abrahama.