Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88353
Players nickname
Lucian Trismegistus
Administrators nickname
Zoki Poki
Date
Mar 17, 2026
Time
15:30
Proofs
Nemam slike jer od telefonu pisem zalbu nisam kuci dolaim za koji sat

DedoStojan

Player
Player
Cao danas u toku igre povekao me admin Zoki Poki rekao mi cao Lucian prihvatas li PC Check ja sam ga pitao sta je to on mi reko da ti proverim komp ja mu rekao moze i rekao mi udzi u grand voice privatni a ja nisam imao grand voice privatni kanal i on mi dado njegov discord da ga dodam ja kad sam kliko alt tab da idem na descktop igra mi zakucala na black screen dok sam to sredio vracam se u igru gledam banovan za odbijanje pc check i pisao sam mu na discord da sma tu da sam ga dodao i sta mi se desilo da sam imao black screen jer mi pc malo koci pa dok sam sredio to da ga dodam na discordu on mene banovao a ja sam sve prihvatio da mi uradi to pc check sta god da je tako da zelim da mi dozvolite da uradite to sta god da je vec da mogu da se vrstim na projektu da si igram kao sto sam si igro jer nista nisam radio ilegalno neznam sta me povukao on slobodno mozete me potrait ja sam tu da pomognem maksimalno da ovo resimo

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Javit ce ti se Zoki na diskord

Status
Not open for further replies.
Top Bottom