Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
40419
Players nickname
Andrija_Ugren
Suspect ID
51688
Date of violation
Mar 17, 2026
Time of violation
18:01
Proofs
https://youtu.be/EjTE5TtyQTM

Andrija Ugren

Player
Player
Bio sam na blacku kada me je lik pretrazio, na zalost to nemam snimljeno, posle toga me vezuje i vuce van blacka i baca na pod. Nakon toga mi prebacuje njegov pancir, da bi navodno imao nesto ilegalno i ostavlja me tako vezanog i odlazi. Reko bi da cak i nema biografiju.

POV1:
POV2:

Andrija Ugren

Player
Player
Koji god admin bude pregledavao zalbu, neka obrati paznju da se na Pov-u ne cuje njegov glas kada prica.
Nema potrebe, kad ja i ne pricam vidi se da ne klipu da nije aktiviran mikrofon a takodje ni dogicna osoba koja krisi pravila. Vidi se na pocetku pova da pisem na papiric. A koliko vidim nemas nikakve veze s ovim postom, tako da nema potrebe za komentarima.

Last edited:

Luka Bartolovic

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite POV na kojem se cuje Vas glas dok pricate in game.

Za dostavljanje POV-a imate 16 sati.

Andrija Ugren

Player
Player
Kakav POV kad je ovo jedini? Pa vidi se na oba klipa sto sam dostavio da se ne pali mikrofon i da ne pricam uopste, posto sam ostao u soku sta covek radi. Ja koliko znam u igrici sa desne strane ekrana stoji mikrofon koji kad PRETISNES slovo N vidi se da koristis mikrofon, kod mene je ceo POV precrtano. Molim da jos jednom admin proveri.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom