Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
83604
Players nickname
Stefke arsic
Administrators nickname
Esko Bar
Date
Mar 10, 2026
Time
21:33
Proofs
https://youtu.be/An4tFb57FtU

STEFKEE_ARSIC

Player
Player
dobio sam kaznu za gp15 znaci pov koj cu poslati je od lika koj je prijavio na tom povu jesam bio u auto sa likom koj je prekrsio gp15 ali na povu se ne vidi da se ja 1 pucam nego on i policija tek na kraju sam izvadio pusku kad su krenuli da se pucaju znaci em nije mene prijavio jer nisam preksio pravilo nego onaj koj je vozio Golub Sakiic znaci nit se vidi da sam 1 puco nit nista mij drug jeste prekrsio 1 poceo da puca al mu je policija odma uzvratila dok ja nisam poceo da pucam 1 Golub Sakiic

STEFKEE_ARSIC

Player
Player
dobio sam kaznu za gp15 znaci pov koj cu poslati je od lika koj je prijavio na tom povu jesam bio u auto sa likom koj je prekrsio gp15 ali na povu se ne vidi da se ja 1 pucam nego on i policija tek na kraju sam izvadio pusku kad su krenuli da se pucaju znaci em nije mene prijavio jer nisam preksio pravilo nego onaj koj je vozio Golub Sakiic znaci nit se vidi da sam 1 puco nit nista mij drug jeste prekrsio 1 poceo da puca al mu je policija odma uzvratila dok ja nisam poceo da pucam 1 Golub Sakiic

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Jasno se na dokazu vidi da pucas i ti , kazna ostaje , admin dobio ispravnu odluku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom