Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
35494
Players nickname
Benjamin Black
Administrators nickname
Refko Navaroo
Date
Mar 17, 2026
Time
00:00
Proofs
/

Benjamin Hey

Player
Player
Dobio sam ban za GP 1.4 na id 35494 (P.Perma - Twink) a problem je to sto je to moj main account i dobio je ban kao da je twink (account pre toga nisam napravio, znaci to je moj prvi account i dobio je kaznu kao da je twink). Taj nalog je napravljen na social clubu: Benjaminex (dokaz za social club) E sad ban je dobio i moj drugi account 77068 (P.Perma - Twink) i ban je dobio jos jedan id 66610 (P.Perma - Twink) koji nije moj account. Account 77068 je napravljen na social clubu: Benjaamiinnn (Dokaz za social club). Valjda je i 66610 napravljen na istom social clubu kao i 77068 sto ja nisam znao. Jer sam kupio steam account sa gta i uz njega je dosao taj social club. Kasnije sam igrao na tom steam accountu (Benjaamiinnn) i imao sam neki problem sa tim steam accountom i presao sam na epic. (social club Benjaminex) sto mozete i da proverite id 77068 je napravljen na Benjaamiinnn social clubu i kasnije sam presao na Benjaminex social club. Znaci id 66610 se racuna kao moj nalog iako ga ja nisam napravio i nemam nikakve veze sa njim. Uglavnom ta 3 su dobili kaznu P.Perma-Twink a nijedan nije dobio kaznu P.Perma-Main isto kao da nemam main account. Ako mozete ovo da proverite jer mislim da je doslo do neke greske oba moja accounta su perma banovana.
ID 35494 moj prvi account. (Main dobio kaznu P.Perma - Twink)
ID 77068 moj drugi account. ( Twink dobio kaznu P.Perma - Twink)
ID 66610 nije moj account i nemam nikakve veze sa njim. (Nije moj acc i dobio je kaznu P.Perma - Twink)

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

ID koji si naveo nije Main nalog , to je tvoj Twink nalog , i on nije Appealable , ako ne znas svoj Main nalog
Mozes da se obratis Tehnical Supportu ovde na forumu , opcija recovery account

Status
Not open for further replies.
Top Bottom