By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!lan orospu evladı 13 yaşında veletsin amk seninde annenle ilgilenirim bak bilgisayarını felan alırlar üzülürsünShe is killing me while we are driving in the car.
kes orospu evladı ben annenle ilgilenirsem baban üzülür orospu evladı seni seni çıktığın deliğe tekmeleye tekmeleye sokar ananın kara buruşmuş yosunlu amını sana yalatır kendim sikerim amın feryadı senilan orospu evladı 13 yaşında veletsin amk seninde annenle ilgilenirim bak bilgisayarını felan alırlar üzülürsün
puahahahhahhah ulan orrrospu evladı sen kimsinde arkama bakıp yürücem amınoğlu seni senin ananı arkasına bakmaya fırsat vermeden siker öldürürüm orospu evladı senin babanın kel kafasına boşalmadan siktir git ananla bacını önünde siker sana izletirim orospu dölü seni ben bacını sikerken 31 çekersin amın feryadıamına bastımın asosyel orospu eladı şu kadar erkeksen birini karşımda söylersin bekl yanlız oyun felan görürsün bundan sonra yürüken arkana baka baka yürü ananı siktim senin