Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57036
Players nickname
Ripa_Kennedyy
Suspect ID
7721
Date of violation
Mar 19, 2026
Time of violation
13:25
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=lffXQUAOXDI

Ripa

𝕷𝖊𝖌𝖊𝖓𝖉
Player
Znaci radim battlepass frajer prolazi kraj mene s istim autom (ID: 7721), te gleda mene jer zna da cu uci u gun store ceka da udjem i kad sam usao blokirao je put i pravi se mutav da to auto nije njegovo i slicno.
Drzi me tu jer mu ocito dosadno u zivotu pa nema sta da radi.

Last edited:

StefanKilla

Player
Player
Znaci radim battlepass frajer prolazi kraj mene s istim autom (ID: 7721), te gleda mene jer zna da cu uci u gun store ceka da udjem i kad sam usao blokirao je put i pravi se mutav da to auto nije njegovo i slicno.
Drzi me tu jer je digitalcu ocito dosadno u zivotu pa nema sta da radi.
Naziva me Digitalac na FORUMU TO JE OOC VREDJANJE ZELIM DA IGRAC BUDE KAZNJEN ZA G.P 3.1 i sta je tacno ovde FailRP ??

Plus na jednom delu POVa se ne cuje TVOJ glas sto znaci da POV ne moze da se prihvati

I na sve to isekao si POV gde sam ti pomerio auto 10 sekundi nakon sto se nasa interakcija zavrsila

i da dzabe si edito poruku kad imam sliku:

Last edited:

Ripa

𝕷𝖊𝖌𝖊𝖓𝖉
Player
Naziva me Digitalac na FORUMU TO JE OOC VREDJANJE ZELIM DA IGRAC BUDE KAZNJEN ZA G.P 3.1 i sta je tacno ovde FailRP ??

Plus na tvom POVu se ne cuje TVOJ glas sto znaci da POV ne moze da se prihvati
Placi placi cuje se moj glasi nego mi se mikrofon iskljucio u tom trenutku al pogledaj pov do kraja vidjet ces da se culo sve hahahah

7kID si buraz neznas sta je FailRP? HAHAHHAHAHAHAHHA
Buraz nisi me pustio 10sec nego si me drzo unutra jer tebi dosadno u zivotu sad ces na ladjenje lipo pa cemo vidjet kome je dosadno

Tebi to OOC uvreda? HAHAHAHAH makao sam jer vidim da places pa mi te zao

Last edited:

StefanKilla

Player
Player
Placi placi cuje se moj glasi nego mi se mikrofon iskljucio u tom trenutku al pogledaj pov do kraja vidjet ces da se culo sve hahahah

7kID si buraz neznas sta je FailRP? HAHAHHAHAHAHAHHA
Buraz nisi me pustio 10sec nego si me drzo unutra jer tebi dosadno u zivotu sad ces na ladjenje lipo pa cemo vidjet kome je dosadno

Tebi to OOC uvreda? HAHAHAHAH makao sam jer vidim da places pa mi te zao
Slusaj druze odlucio si da me kacis na forum jer sam se posalio sa tobom e sad malo razmisli ko tu zapravo place,kao sto ti mozes mene da kacis na forum jer sam se posalio sa tobom mogu i ja slobodno da se zalim na tebe jer me vredjas OOC

Status
Not open for further replies.
Top Bottom