Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11009
Players nickname
Ofye Woo
Suspect ID
83424
Date of violation
Mar 19, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/astuo9

Ofye Woo

geng geng
Player
Igrač ID 83424 me namjerno zgazio te kada sam im pokazao svoju majicicu channel kompleta njegov kolega ID 87394 se očito isprovocirao jer ju nema te indirektno govorio da nemam majku po tonu glasa se primjeti što je mislio i kao da je njegova bolja. Na kraju me ID 83424 ubija jer se očito isprovocirao.

Molim kazniti off topic.

Last edited:

Dizell

Player
Player
molim admine da stavi duzi pov od pocetka situacije kad su prvi put usli u dvoriste
gde se vidi da smo mu brojali vise puta i bilo nas je vise nema strah za zivot

Uros Floo

Player
Player
Jeste buraz svi živimo ispod kamena bit ćeš kažnjen i na forumu i na serveru pa ti samo plači i vrijeđaj još. :ROFLMAO:
Burazeru moj dobri ako padam ja za to majčica padas i ti jer si i ti isto to govorio, znas i sam da smo i TI i ja mislil na isto.
Ako stvarno mislis da padam za to bolje skloni zalbu jer padas i ti.
Hahahhahahaha

Ofye Woo

geng geng
Player
Nadam se da ce admini ovo proceniti realno i po situaciji, zatraziti citav pov i videti celu pricu i skontati sve.
A ne ocenjivati po tonu glasa jer ovo nije cas muzickog.
Hvala jos jednom, Mateja nadam se ispravnoh i iskrenoj odluci.
Duži pov želiš? Okej postaviću u novoj žalbi duži pov kako radite sex animacije nad mojim mrtvim tijelom ipak i sam želiš ban. :coffee:

Mateja Dark

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlucio sam prihvatiti ovu zalbu

ID 83424 ce biti kaznjen za Generalno Pravilo 6.15 (
Kad ste izvan GHETTO -a, morate se upustiti u RP prije nego što nekoga upucate. Na primjer, izdajte im zahtjeve i ako ne poslušaju vaše zahtjeve u roku od 5 sekundi, možete ih ustrijeliti ).

Sto se tice G.P 3.2 igrac ne krsi pravilo.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom