By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!sta ako se sve lepo vidi na snimku i netreba 1min mene kaznili jednom a video trajajo 38 sec de bre radite svooj posao kako treba ili ne jebote vise u kuracNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Molimo priložite dokaze o cijeloj situaciji
- Čeka se odgovor ID-a 8391. Ima 6 sati da odgovori.
niko te nista nije pitaosta ako se sve lepo vidi na snimku i netreba 1min mene kaznili jednom a video trajajo 38 sec de bre radite svooj posao kako treba ili ne jebote vise u kurac
Opušteno džoni tu je dokaz na njima je dal' oče prihvatiti ili neće, svakako su kažnjeni za tosta ako se sve lepo vidi na snimku i netreba 1min mene kaznili jednom a video trajajo 38 sec de bre radite svooj posao kako treba ili ne jebote vise u kurac
Buraz jel vidis ti da oni rade mg sta nije jasnoNakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Ovo je samo taj dio što ima, nemam ništa drugo tako da možeš i odbiti žalbu ili sam odluči.Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.