By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!kao drugo: da li si ti retardiran? kao trece: ti meni odbrojavas ispred MOJE rodjenje kuce 5, 4, 3, 2, 1 i to posto vidim da ti je matematika slabija strana ti si brojao do 3 sto samim tim znaci da si umobolan. POZDRAV BATOOOKao prvo mi smo ti odbrojali 5 sec da se pomeris i ti se opet vracas na to mesto znaci prekrsio si pravilo Fear rp.
Mi nisto uradili rdm jer smo vam odbrojali 5 sec a vi nakon odbrojanih 5 sec vracate se na to mesto.
kao prvo Godfather* kao drugo do je bila hydra i to 3 komada i kao trece BOZDRAV BATOOOU POV se vidi da familija GOD FADER stoje na ulici i pucaju ljude.
Dao mi je 5 sec da se odaljim i uradio sam ali me je poceo pucati bez razloga.
Ja nisam iz hidrekao prvo Godfather* kao drugo do je bila hydra i to 3 komada i kao trece BOZDRAV BATOOO
Bitno da znas da odbrojavas a kad izvadim pusku usres se HAHAHAkao prvo Godfather* kao drugo do je bila hydra i to 3 komada i kao trece BOZDRAV BATOOO
kakvi hydru druze jesi ti lud?kao prvo Godfather* kao drugo do je bila hydra i to 3 komada i kao trece BOZDRAV BATOOO
brate popravi naslovU POV se vidi da familija GOD FADER stoje na ulici i pucaju ljude.
Dao mi je 5 sec da se odaljim i uradio sam ali me je poceo pucati bez razloga.
meni si ti najaci zato sto si prekrsio duplo pravila od nasGood night see yaaaaaa
cuti dedaNije Godfather u pitanju, sisaj ga somino
I ti ga sisajcuti deda