Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
11009
Players nickname
Ofye Woo
Suspect ID
12240
Date of violation
Mar 23, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://streamable.com/s9vrg2

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Player
Geto Pravilo 1.3
U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. | UPOZORITI

Kada dođeš na moj zahtev, možeš ući u HQ, dostavi duži POV da vidimo kako si došo. Sjebao si se sam.

Ofye Woo

geng geng
Player
Geto Pravilo 1.3
U sjedištu bande zabranjen je posjećivanje bez razloga IC (npr. racija, razgovor sa zamjenicima/vođom) za sve organizacije. | UPOZORITI

Kada dođeš na moj zahtev, možeš ući u HQ, dostavi duži POV da vidimo kako si došo. Sjebao si se sam.
Došao sam da bi ubacili lika iz moje fam jer poznajem ljude u org te sa time imam ic razlog, molim te nemoj pametovat jer mogu također postavit video za 6.15 gdje sam poslušao zahtjev da odem nakon čega si opucao na moj auto i s time kršiš GP 6.15 što bi kao bivši admin trebao znati. Također ako misliš da sam prekršio neko pravilo slobodno okači žalbu na mene. ;)

James_Ivanov

Sith
Server Administrator
Nakon pregleda zalbe, trenutno ne mogu zakljucit ovu zalbu.

Dostavi POV od pocetka situacije

ROK: 12h

Nikola Luther

𝓥𝓪𝓬𝓪𝓽𝓲𝓸 𝓛𝓮𝓰𝓲𝓼
Player

Da dovedeš svog prijatelja u organizaciju nije IC razlog! Ne dolaziš ti da te ubacim u organizaciji, već tvoj prijatelj. Lepo je napisano u pravilu, razgovor sa zamenikom ili liderom, ja kao zamenik, nisam bio obavešten o tvom dolasku.

Geto Pravilo 1.3

Geto Pravilo 1.4

Zabranjeno je gurati/ubijati članove bande u njihovom sjedištu. Nije vam dopušteno ući u sjedište druge bande bez dopuštenja. | UPOZORITI

Last edited:

Ofye Woo

geng geng
Player
Jasno se vidi kako je njegov kolega rekao da smo njegovi te da nas ubaci, ali nakon što sam se ja našalio s time da obojica imaju istu masku majmuna očito se pametni naljutio, također molim admina da kazni off topic od Nikole Luthera koji pametuje umjesto da me okači na novoj žalbi ako misli da sam prekršio neko pravilo: Watch okk | Streamable

Top Bottom