Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
39683
Players nickname
Anja Plavsic
Suspect ID
57421
Date of violation
Mar 23, 2026
Time of violation
01:10
Proofs
https://youtu.be/UMbqYUqWTSs

Anja Plavsic

#tetka
Player
Poštovana administacijo,

dotični igrač 57421 poznat pod imenom Vlada Sada, koji vodi svoj YouTube kanal Vandal's Channel, objavio je sinoć uznemirujuć video gdje na GrandRP projektu promoviše Seksulano uznemiravanje i silovanje ženskih igrača na ovome projektu. (
)

U tom videu koji je objavio, naziva me kurvom, siluje na try/me/do komande, i naziva ostalim pogrdim imenima, ubija me vezanih ruku bez brojanja. (Ovo nije bio RP, ovo je bilo zlostavljanje i iživaljvanje nad ženskom osobom.)

Ovo šalje krivu sliku u RP svijet i community koji prati GrandRP projekat, da je dozvoljeno seksualno uznemiravati žene, i silovati ih, te masi maloljetnika koji ovdje na ovom projektu provode svoje vrijeme, da je ovo okej što je uradio i da se tako treba odnositi prema ženama.

Tražim najstrožu kaznu za ovo što je učinio, a to je uklanjanje sa projekta, jer igračima koji kaljaju ime Grand RPa nije mjesto ovdje, te nekome ko je svjesno zlostavljao ženu, za rad par likeova i pregleda.

Takodje šaljem cijeli POV, gdje kreće situacija sa gašenjem motora i početkom maltretiranja. (
)

Ovdje su mahom bila djeca, maloljetnici, koji su ovo sve gledali, te se poslala loša slika u svijet sa ovim činom što je 57421 napravio.

Server pravilo:
6.9 Ograničeno je vršenje bilo kakvih seksualnih radnji u odnosu na bilo koju osobu. (Dopušten je odlazak u slučaju da ste žrtva seksualnog uznemiravanja (RP silovanje) itd.) | ZABRANITI 3-7 dana

U tom trenutku na morbidan način mi vežu ruke, i kreće se na try/me/do komande sa akcijom silovanja, gdje nije postojala mogućnost da napustim igru tj. da uradim F1, jer bi završila sat vremena u zatvoru.

Molim da žalbu pogleda stariji administrator i da kazni svaki off-topic.

Unaprijed hvala,

Anja

Anja Plavsic

#tetka
Player
Ti u IC I si "Prostitutka" ,bila si uhapsena zbog toga
, nisam te uvredio OOC sve je bilo Ic I RP , mogla si da uradis F1 ali valjda ti bilo zabavno + Vec sam kaznjen
Ti si svoje na ovome projektu završio, šta god da napišeš ili kažeš, nećeš poništiti činjenicu da si okaljao ugled projekta, to javno objavio, markirao projekat ko god se informisao o njemu i iskazao želju za igrom vidjet će tvojih ruku djelo, a to je seksualno uznemiravanje, RP silovanje, iživljavanje i verbal abuse.
Tagovati projekat na YouTubeu, gdje si javno objavio abuse žene, silovanje i uvrede, je tvoj kraj.

Nadam se da si se dobro zabavio i nasmijao zajedno sa svojim prijateljima koji su saučesnici u ovome svemu, jer nista nisu napravili da spriječe ovo zlostavljanje.

Želim ti puno sreće i uspijeha u životu, pošto se igame više nakon ovoga vidjati nećemo.

Sportski pozdrav,

Anja

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Player
Poštovana administacijo,

dotični igrač 57421 poznat pod imenom Vlada Sada, koji vodi svoj YouTube kanal Vandal's Channel, objavio je sinoć uznemirujuć video gdje na GrandRP projektu promoviše Seksulano uznemiravanje i silovanje ženskih igrača na ovome projektu. (
)

U tom videu koji je objavio, naziva me kurvom, siluje na try/me/do komande, i naziva ostalim pogrdim imenima, ubija me vezanih ruku bez brojanja. (Ovo nije bio RP, ovo je bilo zlostavljanje i iživaljvanje nad ženskom osobom.)

Ovo šalje krivu sliku u RP svijet i community koji prati GrandRP projekat, da je dozvoljeno seksualno uznemiravati žene, i silovati ih, te masi maloljetnika koji ovdje na ovom projektu provode svoje vrijeme, da je ovo okej što je uradio i da se tako treba odnositi prema ženama.

Tražim najstrožu kaznu za ovo što je učinio, a to je uklanjanje sa projekta, jer igračima koji kaljaju ime Grand RPa nije mjesto ovdje, te nekome ko je svjesno zlostavljao ženu, za rad par likeova i pregleda.

Takodje šaljem cijeli POV, gdje kreće situacija sa gašenjem motora i početkom maltretiranja. (
)

Ovdje su mahom bila djeca, maloljetnici, koji su ovo sve gledali, te se poslala loša slika u svijet sa ovim činom što je 57421 napravio.

Server pravilo:
6.9 Ograničeno je vršenje bilo kakvih seksualnih radnji u odnosu na bilo koju osobu. (Dopušten je odlazak u slučaju da ste žrtva seksualnog uznemiravanja (RP silovanje) itd.) | ZABRANITI 3-7 dana

U tom trenutku na morbidan način mi vežu ruke, i kreće se na try/me/do komande sa akcijom silovanja, gdje nije postojala mogućnost da napustim igru tj. da uradim F1, jer bi završila sat vremena u zatvoru.

Unaprijed hvala,

Doticni poslije ovog zaslužuje teski ban, previse mu se gleda kroz prste !
Kazni narandzicu sa jedan offtopic posto nije deo zalbe!

Nikos Konkretic

Player
Player
Poštovana administacijo,

)

)

Server pravilo:

Unaprijed hvala,

Anja
Ista ta Anja Plavšić se tako ponašala prema Vladi i radila je razne stvari pre par meseci i ne samo njemu nego i mnogim drugim ljudima. Znamo dobro šta si radila i kako si se ponašala.
Kada ti drugima radiš takve stvari, onda je to u redu, a kada se tebi nešto vrati ili kada se pokrene priča o tome, onda odjednom nije u redu?
Taj dvostruki standard je svima jasan.

Zato nemoj sada da se predstavljaš drugačije ili da izvrćeš priču kako ti odgovara.

ZNAJU LJUDI KAKO SE TI OPHODIŠ PREMA DRUGIMA!

To je bila vaša lična stvar, znaš šta si radila tom istom Vladi!

Drugo mi ostali smo ispoštovali i ništa ti nismo radili i ako si nas RAGE BAIT pokušavala si i nas da aktiviraš I isprovociraš!

Pitaš i nas što ti i mi ostali to ne radimo ??? Jel voliš ???

!!!!!!RETKO SI PREMAZANA I POKVARENA OSOBA A GLUMIŠ NEVINAŠCE !!!!!!

P.S očisti malo kod kuće, nadji neki posao i kreni da radiš a onda ćeš imati za Windows Key :D

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Player
Ti si svoje na ovome projektu završio, šta god da napišeš ili kažeš, nećeš poništiti činjenicu da si okaljao ugled projekta, to javno objavio, markirao projekat ko god se informisao o njemu i iskazao želju za igrom vidjet će tvojih ruku djelo, a to je seksualno uznemiravanje, RP silovanje, iživljavanje i verbal abuse.
Tagovati projekat na YouTubeu, gdje si javno objavio abuse žene, silovanje i uvrede, je tvoj kraj.

Nadam se da si se dobro zabavio i nasmijao zajedno sa svojim prijateljima koji su saučesnici u ovome svemu, jer nista nisu napravili da spriječe ovo zlostavljanje.

Želim ti puno sreće i uspijeha u životu, pošto se igame više nakon ovoga vidjati nećemo.

Sportski pozdrav,

Anja
Ne kaki.

Vlada_Sada

STOP KORUPCIJA
Player

Sportski pozdrav,

Anja
Videcemo se open, Ali valjda nece bude silovanje nego ce da das posteno na nekom intimnom mestu gde ce da delimo strasti obostrano naravno tih 10 Americkih dolara dobijas racunaj na njih.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom