Poštovana administacijo,
dotični igrač 57421 poznat pod imenom Vlada Sada, koji vodi svoj YouTube kanal
Vandal's Channel, objavio je sinoć uznemirujuć video gdje na
GrandRP projektu promoviše Seksulano uznemiravanje i silovanje ženskih igrača na ovome projektu. ()
U tom videu koji je objavio, naziva me kurvom, siluje na try/me/do komande, i naziva ostalim pogrdim imenima, ubija me vezanih ruku bez brojanja. (
Ovo nije bio RP, ovo je bilo zlostavljanje i iživaljvanje nad ženskom osobom.)
Ovo šalje krivu sliku u
RP svijet i community koji prati GrandRP projekat, da je dozvoljeno seksualno uznemiravati žene, i silovati ih, te masi maloljetnika koji ovdje na ovom projektu provode svoje vrijeme, da je ovo okej što je uradio i da se tako treba odnositi prema ženama.
Tražim najstrožu kaznu za ovo što je učinio, a to je uklanjanje sa projekta, jer igračima koji kaljaju ime Grand RPa nije mjesto ovdje, te nekome ko je svjesno zlostavljao ženu, za rad par likeova i pregleda.
Takodje šaljem cijeli POV, gdje kreće situacija sa gašenjem motora i početkom maltretiranja. (
)
Ovdje su mahom bila djeca, maloljetnici, koji su ovo sve gledali, te se poslala loša slika u svijet sa ovim činom što je 57421 napravio.
Server pravilo:
6.9 Ograničeno je vršenje bilo kakvih seksualnih radnji u odnosu na bilo koju osobu. (Dopušten je odlazak u slučaju da ste žrtva seksualnog uznemiravanja (RP silovanje) itd.) | ZABRANITI 3-7 dana
U tom trenutku na morbidan način mi vežu ruke, i kreće se na try/me/do komande sa akcijom silovanja, gdje nije postojala mogućnost da napustim igru tj. da uradim F1, jer bi završila sat vremena u zatvoru.
Molim da žalbu pogleda stariji administrator i da kazni svaki off-topic.
Unaprijed hvala,
Anja