Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87958
Players nickname
Alien Apstein
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 24, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/Yic6HsbBjJc

Sim3tra!

Player
Player
e ovako administracijo , vec duze vreme igraci iz white sharka ne budu na roof od 39/40 , i magicno se stvore u xx:44 , ja bio molio da ih kaznite za BA ,zato sto udju pancirima u zonu i onda izadji iz zone pa skinu pancir i onda mogu da udju u krug. Sada cu vam uplodati ceo pov eventa a vi zatrazite pov igracu iz white sharksa, ali nece dostaviti kako se penju pancirima vec samo kako enteraju u zonu , ja bio molio da se malo vise aktivirate u pitanju toga , specanja informala , fabrike , bizzova , ratinga ITD... Ja se nadam da ce familija ,,White Sharks,, biti kaznjenja posto im nije ovo prvi put da ovo rade ,

Zalba Je Za Nekog Seniora...​

Menace Santana

Player
Player
e ovako administracijo , vec duze vreme igraci iz white sharka ne budu na roof od 39/40 , i magicno se stvore u xx:44 , ja bio molio da ih kaznite za BA ,zato sto udju pancirima u zonu i onda izadji iz zone pa skinu pancir i onda mogu da udju u krug. Sada cu vam uplodati ceo pov eventa a vi zatrazite pov igracu iz white sharksa, ali nece dostaviti kako se penju pancirima vec samo kako enteraju u zonu , ja bio molio da se malo vise aktivirate u pitanju toga , specanja informala , fabrike , bizzova , ratinga ITD... Ja se nadam da ce familija ,,White Sharks,, biti kaznjenja posto im nije ovo prvi put da ovo rade ,

Zalba Je Za Nekog Seniora...​

buraz vi ste bili u zoni pre vremena

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam prihvatiti ovu žalbu.

BA nije prekrsen jer je dozvoljeno da se prodje pancirom kroz zonu eventa.

ID 88229 će biti kažnjen za Neprikladno ponasanje
Zabranjeno je neprikladno se ponasati u svim cetovima, ukljucujuci i familijarni radio
ID 51392 će biti kažnjen za Generano pravilo 3.2
Zabranjeno je spominjanje roditelja u svim cetovima, ukljucujuci i familijarni radio​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom