besan covek
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!besan
Postavi video u trajanju od 60 secundi,da se vidi gdje si me podigao,zatim me hapsis bez ikakvog rp razloga ,ocito je zbog balaklave jesil me pitao mozda da nismo kolege ...Kazna je odradjena jer mi je puklo.. dokaz da sam odlezao kaznu,plus digao si me dok sam se nalazio ispod auta.. ja cekam video da prijavis sam sebe... ,...besan covek
kod mene si se se nalazio na haubi od auta, nebi trebao nositi balaklavu van duznosti ako smo kolegePostavi video u trajanju od 60 secundi,da se vidi gdje si me podigao,zatim me hapsis bez ikakvog rp razloga ,ocito je zbog balaklave jesil me pitao mozda da nismo kolege ...Kazna je odradjena jer mi je puklo.. dokaz da sam odlezao kaznu,plus digao si me dok sam se nalazio ispod auta.. ja cekam video da prijavis sam sebe... ,...
Video ti ne traje 60 secundi,molim ispravi to..kod mene si se se nalazio na haubi od auta, nebi trebao nositi balaklavu van duznosti ako smo kolege
obrisao sam deo na kojem je sve odradjeno po RP-u, imam deo gde si samo pukaoVideo ti ne traje 60 secundi,molim ispravi to..
To nije moj problem,to je vec tvoj problem.Video moras da cuvas 48 h.obrisao sam deo na kojem je sve odradjeno po RP-u, imam deo gde si samo pukao
imam ja video gde krsis pravila, nemam video gde je bilo sve normalno po RP-uTo nije moj problem,to je vec tvoj problem.Video moras da cuvas 48 h.