Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
87394
Players nickname
Uros Floo
Suspect ID
88316
Date of violation
Mar 25, 2026
Time of violation
18:10
Proofs
https://streamable.com/2mikl6

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu
Zahtevam da ID 88316 dostavi CEO POV sa "Kralja planine" 25.3. u 18:10
Zahtevam da ID 88440 dostavi CEO POV sa "Kralja planine" 25.3. u 18:10
Rok za dostavljanje - 16h

Dragan88

Player
Player
ja nemam snimak nikakav od toga posto sam ja isao uzeti gvozdje i pao sa litice pa se vratio tamo i sreo teodora rio iz fama krenuo uzeti svoj heli i ubiseme ponovo tako da neznam sta se dalje tamo desilo da imam rado bih ti dostavio

Uros Floo

Player
Player
ja nemam snimak nikakav od toga posto sam ja isao uzeti gvozdje i pao sa litice pa se vratio tamo i sreo teodora rio iz fama krenuo uzeti svoj heli i ubiseme ponovo tako da neznam sta se dalje tamo desilo da imam rado bih ti dostavio
Jaoj pa nije valjda, moras da imas pov dogadjaja na kom si bio, vidi se da nisi slucajno tu. ccc

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Ja sam poceo da igram prije 10 dana gta opcenito,sinoc sam procito sva pravila nisam znao da stvarno je toliko rigorozno da moras da imas svoj pov igranja kad igras 50% vremena protiv citera,mene bi bilo sramota da sam ti i da igram ovo ovoliko dugo i da koristis 3 droge i da te ubije neko kao ja koji igram 10 dana igricu bez ti sokova jer ne mogu da koristim to jer mi je blurovan ekran A NJIMA NIJE..Ako ti je do kutije i do rev dodji dacu ti 5 komada od svega... Kao drugo rp je server bio sam gore sam i kad neko dodje pridjem ljudima i pokusam da razgovaram sa istima ako su normalni sto se rijetko kad nadje ali nadje se ima server dobro platformu da bude dobar ali ne moze od vas takvi koji dodju sa temejtom na event koji mu daje kokain i bjezi dole da ulazi i izlazi iz onog zutog kruga JEL VAS NIJE SRAMOTA DA CITUJETE KORISTITE 3 droge i umrete na eventima i onda se zalite na forumima.. Kao sto se vidi na snimku 0 20 se vide 2 i sa druge strane se vidi elisa,sto znaci da su tri helikopptera od nas sto nas optuzujes da se temamom dosli svi sa razlicitim helijima a ti i tvoj drug u istom, momci pricali smo tu 10 minuta prije eventa vide se tri helija ja sam bio gore prvi i cekao sam taj event jer igram 10 dana igricu i zanimljivo mi je da se pucam ali ne moze jer vecina cituje i place kad ih neko ubije i po forumima placu za pravila koja svjestno krse znajuci za pravila.Ja sam dosao sa cs2 faceita da odmorim nisam procitao pravila jer nisam planirao da ih krsim, sve do jucer ujutro jer sam mislio da se moze pricati sa ljudima ali ne moze moram romane pisati zbog ljudi koji placu kad umru sa 3 iskoricene droge koji ti daju toliku prednost da opet umres.. Ja se izvinjavam administraciji na uzetom vremenu nadam se da ce te mi oprostiti ovu gresku ili makar neku manju kaznu pa da nemam taj period interakciju sa drugim ljudima jer se sve snima niko ne prica kao da sam u KINI i sve se snima a ne igrica i zabava server je dobar platforma moglo bi se svasta raditi i dodati samo ljudi ubezobrazeni i kvare i to malo sto je ostalo ja bi volio kad bi svi normalniji malo bili i razgovarali i izivinuli se jedni drugima lakse bi se igralo i sve ostalo.. Ja vam zelim ugodan ostatak dana i ako mi banate acc na 30 dana ja nisam zaludjenik za ovim da cu cekati ili praviti novi acc zelim vam sve najbolje i uzivaj te banujete sve starije igrace po godinama mislim da bi ostali ovi mladji koji ne mogu podnijeti da ih gazimo bez da koristimo ista pa moraju jos i citove koristiti a ovo za citove sto potenciram SAM USAO NA 2 diskorda od ljudi sa servera i gdje pricaju mladji od 18 koliko citova oni sami imaju i sta sve rade zgrozio sam se tako da ih pc cekujte non stop trazite od sefa vecu platu i ocistite gamad sa servera osim ako vam ne ide u korist da imate citere i da ubijaju zabavu servera ovako je server mrtav sa tim i bez price i rp ja vas molim da spasite ovaj balkasnki server jer ima dobru podlogu dajte mu malo rp

Aleksa Borge

CRIME on TOP!
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam žalbu prihvatiti.
ID 88316 će biti kažnjen za Pravilo Dogadjaja 1.7.
ID 88440 će biti kažnjen za Pravilo Dogadjaja 1.7.
(Svi učesnici svih događaja iz svih sfera moraju snimiti POV i održati ga u roku od 48 sati)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom