Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
80418
Players nickname
Mile Travolta
Suspect ID
31146 87390
Date of violation
Mar 25, 2026
Time of violation
20:47
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=D_dL2GNOROA

zli

Player
Player
Došao sam ispred vlade imam neriješene poslove od dana prije nezadovoljan i ljutit na njih i njihovu organzaciju pošto nisu ispoštovali dogovor.
Nakon toga razgovaram normalno sa dva tipa ispred vlade šta rade inače kad dođem ispred vlade dosad su bile više manje korektne i normalne osobe ali večeras je i tome došao kraje jer se pojavio fantom iz vlade koji je krajnje bahat i krši pravila i zakon ove igre.
1.Osoba ispred vlade na traženu legitimaciju odbija pokazati nakon toga kad sam rekao da je mora prikazati i sam je shvatio teško ali je shvatio da je mora pokazati i pokazuje ali tad je već kasno zakon je prekršen jer je bahat i nesposoban raditi svoj posao.
2.Osoba koja je odbila pokazati legitimaciju tvrdi da je največi čin ili rank u vladi što se ispostavlja da je još jedna njegova laž jer nakon 2 min dolazi vceči čin od njega
3.Osoba me veže bez razloga i vodi do ceste da me policija uhiti
4.Osoba tjera sve ljude od sebe kako bi prikrio svoje postupke i nastavio sa svojim lažima i zastrašivanjem
5.Osoba koja me hapsi i osoba koja tvrdi da sam kriv
Ne ćitaju prava
Ne daju pravo na poziv
Ne daju pravo na advokata

6.Osuđen bez ikakvih dokaza

Vuk Angel

Well-known member
Player
Ja sam licu dao legitimaciju na kraju, a i imm pravo da mu trazim pasos pre nego sto mu dam legitimaciju.Hvala

DrEstate

Player
Player
Ee drestate secam se pre 3 godine gledam te na yt i pratim podrzavam is ve idalje.. Ali nismo mi neki kreovi pa da dajemo legitimaciju svima i stalno moze njih 50 da dodje i da mi traze legitimaciju kontas,ja sam reko daj pasos i dacu ti leg neodbijam da dajem i nakraj usam mu i dao a on je odibo da da posos tako da nisam ovde pogresio. VIdeceemo sta admini kazu ako sam pogresio spreman sam na kaznu ali igram grand vec skoro 4 godine i stalno sam u state tako da mislim da sam praveedo postupio ali videcemo,uzivaj mi.
Veliki pozdrav za tebe!

Toki DeLuca

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 87390 dobit će kaznu za FailRP

(Niste igrali dobro vasu ulogu, Niste rekli prava igraca + Niste dali pravo na poziv, Niste rekli nista o advokatu.
Sto se tice ID 31146 posle toga vam je dao legitimaciju samim tim pravilo nije prekrseno.)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom