Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
83944
Players nickname
Johny Mexico
Administrators nickname
Tica Abyss
Date
Mar 25, 2026
Time
22:30
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=R9D8X3uEbs4

johny meksikano

Player
Player
Dobro dan Administracijo.Sada sam dobio kaznu za 6.15 gde smo drugar i ja bili na slucaju vrednom, i gde je dosao momak i krenuo da nas gazi kolima.Moj prijatelj je krenuo da puca na njega dok mene gazi kolima.Na snimku se vidi gde sam ja ciljao pistoljem na njega ali nisam opalio ni jedan metak, kao sto moze da se vidi na snimku.Molio bih vas da neko pregleda snimak i da vidi ko je tu krsio pravila a ko ne.Hvala unapred

Vuk Anjdelic

Player
Player
naravno snimci su uzeti od drugih zalbi na tog igraca hteo bih da admin proveri jer mi se cini da ovde ima i helping ban evaders ljudi i banevader

Vuk Anjdelic

Player
Player
jedan od ljudi koji helpa ban evaderima je igrac id 42897 on je prico na diskordu sa ban evaderom na ovom snimku dok je igrac 85310 i evo ga dok je 83944

Mikac Zarkic

Player
Player
Kako 42897 helpuje banevaderu samo mi jije jasno, jer prica s njim na discordu?
Nek se pregledaju svaki koguci logovi slobodno.

Mikac Zarkic

Player
Player
jedan od ljudi koji helpa ban evaderima je igrac id 42897 on je prico na diskordu sa ban evaderom na ovom snimku dok je igrac 85310 i evo ga dok je 83944
Kako 42897 helpuje banevaderu samo mi jije jasno, jer prica s njim na discordu?
Nek se pregledaju
Nije mi jasno samo od kad se dobija ban ,, zbog pričanja sa ,,ban evaderima”” ali okej…

Top Bottom