By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!trpaj nemcei wanna see how kills me and my freind who dies shortly after
Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 88027 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio 88690 na informalu 27.03. u 01:40
Imate rok 8 sati za dostavljanje traženog POV-a.
Ova žalba se ne može povući.
ide pov stani da okacim na yt i posaljemTrenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Zahtevam da igrač 88027 dostavi svoj POV od trenutka kada je ubio 88690 na informalu 27.03. u 01:40
dostavljam pov sad cu okacim na ytTrenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
Trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
ko bude srao aimlock ovo ono aj vi 2v2 na dva nemca pa da vidimo mirne rukice
1v2 sam mislio reciko bude srao aimlock ovo ono aj vi 2v2 na dva nemca pa da vidimo mirne ruk
hahahhhhhhahaahh
Hahahahhaa bolje da nisi dostavljo
bro u have to use aim lock ur not 1v2ing without it lmao enjoy ur banko bude srao aimlock ovo ono aj vi 2v2 na dva nemca pa da vidimo mirne rukice
what ban lil bro they need to pc check me firstbro u have to use aim lock ur not 1v2ing without it lmao enjoy ur ban
u can be banned off pov when its clear just like thiswhat ban lil bro they need to pc check me first