Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Bonanzaa

Player
Player
1. Vaše ime IRL:
Mihajlo
2. Vaše godine:
14

3. Vremenska zona:
GMT + 1
4. Prosjek online po danu:
3+ sati dnevno
5. Vaš Discord:
miki_hh
6. Vaše ingame ime:
Miki Bonanzaa
7. Vaš ID:
35610

1. Lider za​

Los Santos Vagos

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?

2.1 Pre svega imam veliku želju da vodim jednu ozbiljnu i aktivnu organizaciju kao što su Vagosi. Smatram da imam dovoljno iskustva u roleplayu, posebno u bandama , i znam kako funkcioniše vođenje ekipe, donošenje odluka i organizacija akcija.

2.2 Vagosi nisu samo obična banda, nego porodica koja mora imati disciplinu, poštovanje i dobru organizaciju. Želim da napravim stabilnu ekipu gdje će svaki član imati svoju ulogu i gde neće biti haosa nego pravi RP.

2.3 Imam iskustva sa komandovanjem manjim grupama i znam kako da komuniciram sa članovima bez konflikta. Uvek slušam mišljenja drugih, ali na kraju donosim odluke koje su najbolje za organizaciju.

2.4 Moj cilj je da Vagosi postanu jedna od najjačih i najaktivnijih bandi na serveru kroz kvalitetan RP, a ne samo kroz pucnjavu. Fokus bi bio i na interakciji sa drugim organizacijama, savezništvima i rivalstvima.

2.5 Takođe, želim da uvedem ozbiljnost ali i zabavu u organizaciju, kako bi članovi uživali u igri i ostajali aktivni.

3. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

3.1 Uveo bih stroga pravila ponašanja unutar bande – poštovanje lidera i viših rankova, bez nepotrebnog trollanja i kršenja RP pravila.

3.2 Organizovao bih redovne sastanke (IC) gdje bi se planirale akcije, delili bonusi i rešavali problemi unutar organizacije.

3.3 Radio bih na tome da svaki član ima svoju ulogu, kako bi RP bio realističniji i zanimljiviji.

3.4 Strogo bih kontrolisao radio komunikaciju, bez gluposti samo bitne informacije tokom akcija.

3.5 Fokusirao bih se na kvalitet RP-a, što znači manje random pucanja, a više planiranja, pregovora i organizovanih akcija.

3.6 Novi članovi bi prolazili kratku obuku kako bi naučili pravila i način rada bande.
  1. SUSPEND
  2. PROSPECT
  3. RUNNER
  4. ASSOCIATE
  5. ENFORCER
  6. SOLDIER
  7. TRUSTED SOLDIER
  8. CREW LEADER
  9. TURFER
  10. SHOT CALLER
  11. UNDERBOSS
  12. GODFATHER
  13. EL JEFE

hvala na čitanju ove aplikacije
miki bonanza

Daki Sonora

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interviju za organizaciju Los Santos Vagos koji će se održati u subotu 28.03.2026. sa početkom u 18:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.

Ako imate nekih zabrinutosti oko intervjua, kontaktirajte me preko discorda.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom