Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
88823
Players nickname
simple kostyliev
Suspect ID
83257 14020
Date of violation
Mar 27, 2026
Time of violation
3.15
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=MNITBXai1YI

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Zahtijevam da igrac dostavi svoj POV od eventa Kralja Planine jer je doslo do moguceg temanja momci se ne pucaju gore uopste i ovaj decko sto ide sa ovim autom MENI NIJE BILO DOZVOLJENO BIO SAM KAZNJEN

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
nije video sjecen ni nista to se desilo danas imaju logovi i sve,nego ja nisam dobro podesio obs za gta posto ne igram to nego cs2 ali to je to sad sam podesio i postajem strimer na grandu drugacije ne ide sa vama zao mi je

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Nece ti prihvatiti zalbu ako ti se ne cuje glas i ne vidi datum i vreme .lp

03.27.2026 ti je datum to je bilo danas imaju logovi od maloprije tako da nemoj zbog sitnice skrivati svoj pov ajde ti meni dostavi svoj pov da vidim jel se kod tebe vidi vrijeme kako si ti to napravio evo ja sam sad napravio vidi se lijepo,ali dostavi samo pov sta te mrzi toliko

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Admine ja znam pravilo da je obavezno snimanje pov situacija i ja sam brzinski otvorio obs i nisam bas fino podesio full screen i promjenio mic na moj od slusalica ali nisam svakako pricao nista jedino ako vam je potrebno moje disanje da slusate,i da zbog toga ne dobijemo pov odw ova 3 momka bilo bi suludo

sljedeci video ima i zvuk i vrijeme i datum sve ce da bude
kacim sve uskoro strimovi braco

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Posalji svoj pov da vidim kako si ti napravio,datum je tu to je od danas imaju logovi ja sam nov pa nisam sve uspio napraviti na vrijeme ali sljedeci video imaw sve tako da ono naletit ces opet citerko mali DAJ POV DA VIDIM kako se kreces i pucas da naucim nesto novo

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Admine molim te pojasni jel dozvoljeno temanje na eventu iako ste familija i zasto ova 2 momka ne mogu objaviti pov iako su tu jako dugo i znaju pravila da MORAS IMATI POV

volio bi da mogu naci pravila svi evenata da se mogu do kraja drzati isti

Golub Sakiic

Backstage
Player
Decko da li si ti bolestan NA SNIMKU TI SE NE VIDI DATUM i admini ne znaju kad je bila situacija, neces mene uciti pravilima 88k id, uzivaj u RPu

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Jesam bolestan sam ako ti kazem da je 2026-03-27slika dokaz
POSTO SE TOLIKO PRAVIS PAMETAN EVO POCETAK GDJE SAM POOCEO DA NAMJESTAM OBS i stavio sam pogresan fullscreen ali evo ovdje se vidi pocetak i vidi se tvoj datum a imaju logovi od danas 27.03.2026 u 14 i 10 minuta je bio kralj planine sa kojeg ja zahtjevam od vas citera vas pov da se uvjerim da ste cisti i da ne koristite nista sto nije dozvoljeno OBJAVI POV hvala vam

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
Hoces sad da trazis i ovo sto se vidi da pocinje sa 1 4 sto znaci 14 sati i 10 minuta pocetak eventa MIC NEMA JER NE PRICAM NISTA AKO ZELIS da slusas moje disanje mozes otici na twitch i gledati one strimerke ASMR pa slusaj imaju dobar mic

Matej Angel

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite POV na kojem se vidi vreme + datum i na kojem se cuje Vas glas.
Rok 12h

medsanoviigracgtaGRANDA

Player
Player
nije bilo podeseno na OBS novi sam strimer pa ne znam sljedeci klip ce da bude ali kao sto vidis imas sliku sa vremenom i datumom na pocetku kad sam dosao gore sa helijem pa sam podesavo i nisam podesio kako treba dok nije momak rekao vrijeme ii datum ali sad je podeseno mozemo na diskord da vidis sam sve transparetno IMAS I LOGOVE U 14 i 10 od tog eventa necu ti postavaljati nesto od prosle godine sigurno. Drugo neka oni postave svoj pov da vidim jel kod nji ima vrijme i datum i zasto se temaju ako je zabranjeno

Status
Not open for further replies.
Top Bottom