Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Massive Fail RP I 83257, 78837, 81291

Status
Not open for further replies.
Your ID
8730
Players nickname
Marko Xennt
Suspect ID
83257, 78837, 81291
Date of violation
Mar 28, 2026
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/SSXM6rSNQho

Zuti99

Player
Player
Poštovana administracijo! Zalim se na dotičnu osobu koja mi je napisala kaznu u vrijednosti od 470k bez razloga i bez ikakve rp radnje u igri. ID:83257 je njegov drugi racun jer je na glavnom (ID:78837) dobio ban, kada su mu un banali glavni racun (main) je preko tog racuna svima nama napisao kazne, u snimci cete moci vidjeti kazne sve koje nam je napiso (golub sakic, golub bitanga
) i takoder cete dobiti dokaz sa discorda da je to on uradio i gdje se on hvali da ce to on da sve "iz-afka" i da mi sve to moramo platiti: (
). To znaci da sta ce on dobiti demorgan zapravo nista ne znaci i da ce on to nastaviti raditi, ako gledamo koliko je ljudi napisao kazni to su ozbiljno velike cifre. Također se zalim na načelnika pd-a koji je znao da doticna osoba to radi i nije nista poduzeo u vezi toga, dotična osoba i dalje ima isti rank sto predstavlja da nista nije poduzeto u vezi toga sta je radio, nacelnik pd-a je znao da je on pisao kazne i kada sam doso i upitao sta cemo s time mi je receno da ja to moram platiti i da ta osoba vise nije u pd-u. Sto zapravo nije istina dotična osoba je i dalje u pd-u sa drugim racunom i istim rankom. Nacelnik pd-a brani doticnu osobu i kada je vidio da su pisane velike novcane kazne nista nije poduzeo niti pitao za snimak i dokaz da je napisao toliko kazni u velikoj cifri sa rp razlogom, video razgovora:
. Koliko vidim po forumu nismo prvi koji se žale na istu situaciju i kao što možete viditi to se nastavlja, mislim da ovo urušava ugled servera i pd-a. LP!

Golub Sakiic

Backstage
Player
aman prestanite da mi flodujete id 78837 kad nema nikakve veze s tim nego sa prezimenom 💀
Golub Sakic on top

Denis Miic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam prihvatiti ovu žalbu.

ID 83257 dobit će kaznu za FailRP -niste igrali dobro svoju ulogu

Napisali ste kazne bez rp razloga​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom