By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ja ne znam šta si ti poslao,ja nikada prijatelju nisam prodavao ingame pare nit kupovao a ti to što imaš ko zna šta si ti napravio kakve uplatnice i čije?? Mene zanima ja pristajem na bilo kakvu proveru što se tiče mog akaunta i mojih podataka,šta god zatreba ja ću poslati nije problem,ali sigurno moje ime i prezime nije to što si ti poslao ja ne znam čije ime i prezime i uplatinice si ti poslao,ja ne verujem šta se ovo dešava samo bi voleo da detaljno budem i ja proveren,jer azumi ovo što radiš ne znam iz kojih razloga radiš i sa kime si se ti dopisivao i ko je tebi poslao te pare i prodavao šta već?? Ali samnom sigurno nisi! Ne može ovo tek tako biti rešeno jer i ja sam godinama proveo ovde na serveru i ulagao vreme i moje pare od kojih sam samo kupovao grand coinse,nebi voleo da se završi ovako i da bez ikakvih čvrstih dokaza da sam to ja dobijem ban iako nisam ni kriv ni dužžan!!poslato
+ cu da te kacim za laganje administracijeJa ne znam šta si ti poslao,ja nikada prijatelju nisam prodavao ingame pare nit kupovao a ti to što imaš ko zna šta si ti napravio kakve uplatnice i čije?? Mene zanima ja pristajem na bilo kakvu proveru što se tiče mog akaunta i mojih podataka,šta god zatreba ja ću poslati nije problem,ali sigurno moje ime i prezime nije to što si ti poslao ja ne znam čije ime i prezime i uplatinice si ti poslao,ja ne verujem šta se ovo dešava samo bi voleo da detaljno budem i ja proveren,jer azumi ovo što radiš ne znam iz kojih razloga radiš i sa kime si se ti dopisivao i ko je tebi poslao te pare i prodavao šta već?? Ali samnom sigurno nisi! Ne može ovo tek tako biti rešeno jer i ja sam godinama proveo ovde na serveru i ulagao vreme i moje pare od kojih sam samo kupovao grand coinse,nebi voleo da se završi ovako i da bez ikakvih čvrstih dokaza da sam to ja dobijem ban iako nisam ni kriv ni dužžan!!
zanima me sto si brisao poruke hahahahJa ne znam šta si ti poslao,ja nikada prijatelju nisam prodavao ingame pare nit kupovao a ti to što imaš ko zna šta si ti napravio kakve uplatnice i čije?? Mene zanima ja pristajem na bilo kakvu proveru što se tiče mog akaunta i mojih podataka,šta god zatreba ja ću poslati nije problem,ali sigurno moje ime i prezime nije to što si ti poslao ja ne znam čije ime i prezime i uplatinice si ti poslao,ja ne verujem šta se ovo dešava samo bi voleo da detaljno budem i ja proveren,jer azumi ovo što radiš ne znam iz kojih razloga radiš i sa kime si se ti dopisivao i ko je tebi poslao te pare i prodavao šta već?? Ali samnom sigurno nisi! Ne može ovo tek tako biti rešeno jer i ja sam godinama proveo ovde na serveru i ulagao vreme i moje pare od kojih sam samo kupovao grand coinse,nebi voleo da se završi ovako i da bez ikakvih čvrstih dokaza da sam to ja dobijem ban iako nisam ni kriv ni dužžan!!
bravo konjino, fotosop lik menja ime ko zene uloskena jednom screen shotu se zove munze konza a na drugom unexpected jugo, ko zna sta si ti kralju fotosopirao i pravio![]()