Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CL , LAGANJE ADMINISTRACIJE | 51249 (For Aldin,Abraham,Mujo)

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
86586
Players nickname
Dany marocco
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 29, 2026
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/UJXFnt9m3_A

DanyMarocco

Player
Player
Ovako Postovanje Draga Administracijo Ovim Putem zelim da se obratim za krsenje pravila Igraca 51249 Igrac konstanto kada g arobaju ihapse izvlaci kabal od interneta da bi izbegao situaciju!
1. Approved - CL / 51249 Ovde u zalbi je poslao kako mu je igrica pukla nestalo interneta jer je iskkljucio kabal!

2. Rejected - Laganje Administracije / 51249 Zalba koja je approved igrac 2013 se zalio vec na igraca 51249 jer konstantno ovo radi i smatram da ga treba kazniti za to.
ovo je snimak gde je pozvao advokata i za to vreme je isto iskljucio kabal od interneta.

3. Approved - CL | Esko Bar Ovo je zalba gde je kazna skinuta i evo isto saljem sad pov kako njemu uvek igrica puca kad ga robamo i hapsimo molim da se igrac kazni vec jednom, stvarno ljudima kvari rp i unistava!

NAIME IGRAC 51249 RECENO JE STA DA BACI PRAVIO SE LUD ODUGOVLACIO JE KAO KOLIKO DA BACIM JE REKAO I ZA TO VREME ISCUPAO KABAL OD INTERNETA I IZBEGAO SITUACIJU!
4.
Ovo je sad sto kacim i igrac ce poslati kako mu je igrica pukla eto 2 pova kako igrac odvlaci vreme da bi iscupao kabal mislim da je dosta dokaza i da se treba kazniti strogo!

DanyMarocco

Player
Player
Ovako Postovanje Draga Administracijo Ovim Putem zelim da se obratim za krsenje pravila Igraca 51249 Igrac konstanto kada g arobaju ihapse izvlaci kabal od interneta da bi izbegao situaciju!
1. Approved - CL / 51249 Ovde u zalbi je poslao kako mu je igrica pukla nestalo interneta jer je iskkljucio kabal!

2. Rejected - Laganje Administracije / 51249 Zalba koja je approved igrac 2013 se zalio vec na igraca 51249 jer konstantno ovo radi i smatram da ga treba kazniti za to.
ovo je snimak gde je pozvao advokata i za to vreme je isto iskljucio kabal od interneta.

3. Approved - CL | Esko Bar Ovo je zalba gde je kazna skinuta i evo isto saljem sad pov kako njemu uvek igrica puca kad ga robamo i hapsimo molim da se igrac kazni vec jednom, stvarno ljudima kvari rp i unistava!

NAIME IGRAC 51249 RECENO JE STA DA BACI PRAVIO SE LUD ODUGOVLACIO JE KAO KOLIKO DA BACIM JE REKAO I ZA TO VREME ISCUPAO KABAL OD INTERNETA I IZBEGAO SITUACIJU!
4.
Ovo je sad sto kacim i igrac ce poslati kako mu je igrica pukla eto 2 pova kako igrac odvlaci vreme da bi iscupao kabal mislim da je dosta dokaza i da se treba kazniti strogo!
Evo vam glavni dokaz admin koji je skinuo kaznu juce sa igraca ( 51249 Zonixx Munja ) video je pov od njega da mu je ovako kresalo evo aj sam u videu iskljucio kabal od intrerneta i isto mi je kresalo mozemo se svi tako vaditi iskljucimo kabal i aj zdravo da se kazni lepo igrac sa laganje administracije!

Zonixx

Player
Player
Prijatelju imam problem sa netom ja licno govorim Muju i Abrahamu koga interesuje neka se ispita u vezi moga grada Poslat ću mu poruke dje živim Muju i Abrahamu izdradnje u naselje puca mi igrica oko 5-6 puta na dan izdradjuju se masu stvari u mojoj blizini i nema nikakve veze sa ovim sta ti tvrdiš to sto vi imate komplekse i zelju da me banujeze i sredite je vaša stvar pričate unaokolo kako imate zelju da me banujete to je bezobrazno sa vaše strane niko vam ništa uradio nije uzivaj .

DanyMarocco

Player
Player
Prijatelju imam problem sa netom ja licno govorim Muju i Abrahamu koga interesuje neka se ispita u vezi moga grada Poslat ću mu poruke dje živim Muju i Abrahamu izdradnje u naselje puca mi igrica oko 5-6 puta na dan izdradjuju se masu stvari u mojoj blizini i nema nikakve veze sa ovim sta ti tvrdiš to sto vi imate komplekse i zelju da me banujeze i sredite je vaša stvar pričate unaokolo kako imate zelju da me banujete to je bezobrazno sa vaše strane niko vam ništa uradio nije uzivaj .
Kao i uvek sve je pokazano u dokazima isto odugovlacis vreme na glupost da bi iscupao kabal od neta mozemo i mi to dzabe lazes samog sebe kako ti ne dosadi ne kontam!

Zonixx

Player
Player
Ja generalno imam los net i dostavit ću sliku dje odavno govorim Abrahamu u vezi ove situacije
Kao i uvek sve je pokazano u dokazima isto odugovlacis vreme na glupost da bi iscupao kabal od neta mozemo i mi to dzabe lazes samog sebe kako ti ne dosadi ne kontam!

DanyMarocco

Player
Player

Sve se vidi i kada je poslato Abrahame za vise inf čujemo se u dm ako bude potrebno
Ovako mogu I ja napisati abrahamu da imam problem sa internetom gde dobijam prednost automatski da uvek kad me robaju i hapse da iskljucim kabal za internet i tako izbegnem situaciju dosadan si vise shvati znamo svi sta radis a kad tad ce ti bog vratiti razumes samo se opusti ima admin koji ce resiti uzivaj... I sasvim slucajno uvek pukne u toku robanja a I na povu je sve dostavljeno previse dokaza previse si providan uzeo si da odigovlacis vreme rekao ti je sta da bacas ti se pravis lud koliko da ti bacim I iscupao kabal jadno svakako pov je jasan dokaz neces se izvuci ovog puta uzivaj! ZNATE KAO NJEGA GODINU DANA JEBE NET DAJ SINE PUSTI PRICU KAZNAJVAJ TE GA VISE I TJT!

Last edited:

Zonixx

Player
Player
Ovako mogu I ja napisati abrahamu da imam problem sa internetom gde dobijam prednost automatski da uvek kad me robaju i hapse da iskljucim kabal za internet i tako izbegnem situaciju dosadan si vise shvati znamo svi sta radis a kad tad ce ti bog vratiti razumes samo se opusti ima admin koji ce resiti uzivaj... I sasvim slucajno uvek pukne u toku robanja a I na povu je sve dostavljeno previse dokaza previse si providan uzeo si da odigovlacis vreme rekao ti je sta da bacas ti se pravis lud koliko da ti bacim I iscupao kabal jadno svakako pov je jasan dokaz neces se izvuci ovog puta uzivaj
ja imam dokaz jer sam mijenjao id adresu to sto ti mi se ne skidas se ledja i kacis beskrajno mogucih zalba o meni da bi me namjesio je tvoja stvar za koju cu te kacit otom potom i da te posjetim svak zalba o meni od strane tebi i tvojih pulena je odbijena jer niko od vas nema validan dokaz niti postoji sansa za tim.

Poslijednja od sad

ovu su ljudi koji su mu odgovorili na svaku zalbu i koji me pokusavaju namjesis duze vrijeme zelio bi da se eventualno kazne jer mi ugrozavaju rp svakom interakcijom hvala.

Last edited:

Dele

Player
Player
ja imam dokaz jer sam mijenjao id adresu to sto ti mi se ne skidas se ledja i kacis beskrajno mogucih zalba o meni da bi me namjesio je tvoja stvar za koju cu te kacit otom potom i da te posjetim svak zalba o meni od strane tebi i tvojih pulena je odbijena jer niko od vas nema validan dokaz niti postoji sansa za tim.

ovu su ljudi koji su mu odgovorili na svaku zalbu i koji me pokusavaju namjesis duze vrijeme zelio bi da se eventualno kazne jer mi ugrozavaju rp svakom interakcijom hvala.
a kako je moguće da ti stalno internet pukne baš u sred RP situacije (hapšenje, robanje)

Zonixx

Player
Player
a kako je moguće da ti stalno internet pukne baš u sred RP situacije (hapšenje, robanje)
Puca mi stalno ne vezano za hapšenje ili robanje vidiš li poruku koju sam Abrahamu poslao još prošle godine sto me onda nije niko kačio nego se nasla ekipa od vas 5 koji misle da su osvojili svijet sto pokušavaju nekog namjestit ne začuđjava te to da od jednom samo vas 5 mene kaci Non stop a u toku godinu dana niko ništa nije reko u vezi meni niti se požalio za ovako nešto ???

Zonixx

Player
Player
I ti si onaj lik koji laže administraciju da bi namjestio ljude imas vise odbijenih žalbi nego prihvaćenih kacis apsolutno svih pogotovo mene mogu zamislit sta radis drugima

Zonixx

Player
Player

4.

DanyMarocco

Player
Player
Jesi ti glup ili kako vidiš li sliku to sam poslao oces batalit smarat vise
Pusti pricu baki ti si jedini ovde koji se svadja ja samo kazem cinjenicu to sto znas da lazes nije nas problem na zalbi vidim samo ljude koji su protiv tebe zato jer te niko ne zeli ne bitan si shvati i tjt okani se vise svadje dokaze sam dostavio admin ce odlcuiti kad si toliko siguran da ne lazes opusti se samo i tjt cekaj admina da odgovori! A U OSTALOM GODINU DANA JEBE NET MOZEMO I MI KAO STO REKOH NAPISATI ADMINIMA ZEZA NAS NET I SVAKI PUT DA NAM KRESA KAD ISCKLJUCIMO KABAL OD NETA AE LJUBIM TE!

DanyMarocco

Player
Player
Pusti pricu baki ti si jedini ovde koji se svadja ja samo kazem cinjenicu to sto znas da lazes nije nas problem na zalbi vidim samo ljude koji su protiv tebe zato jer te niko ne zeli ne bitan si shvati i tjt okani se vise svadje dokaze sam dostavio admin ce odlcuiti kad si toliko siguran da ne lazes opusti se samo i tjt cekaj admina da odgovori! A U OSTALOM GODINU DANA JEBE NET MOZEMO I MI KAO STO REKOH NAPISATI ADMINIMA ZEZA NAS NET I SVAKI PUT DA NAM KRESA KAD ISCKLJUCIMO KABAL OD NETA AE LJUBIM TE!
♟️

Zonixx

Player
Player
Prvo ti nemaš pravo da komentarises ko koga voli mrzi te cijeli server i svi tvrde i pričaju da si forum warior drugo internet me zajebava jer mi je ruter los i signal ako ćeš mi drugi uzet izvoli sto se tice interneta imam sve dokaze i poslati su smaras niti jedan argument ti nije povezan ni validan doviđenja sve drugove si ocinkario

Nick Dark

Player
Player

4.
Ovo je sad sto kacim i igrac ce poslati kako mu je igrica pukla eto 2 pova kako igrac odvlaci vreme da bi iscupao kabal mislim da je dosta dokaza i da se treba kazniti
♟️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom