Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Marko Travica

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marko Travica
2. Vaše godine: 16 (jako zreo)
3. Vremenska zona: srednje evropsko letnje vreme
4. Od kada do kada ste inace ingame od 11:00 do 6 ali vecinom kad odem vratim se za pola sata
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6 pa do 7 sati
6. Vaš Discord: bmw_m3comp123
7. Vaše ingame ime: Marko Travica
8. Vaš ID: 88975
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Uvek sam voleo odrzavati red i mir na vecim serverima zato sto prije sam igrao na BMRP-u i video sam kaka je grozna administracija tamo. Zelim biti admin da mogu pomagati novim igracima i ostalima koji trebaju moju pomoc.
2. Koje su vaše prednosti? Jako zreo, disciplinovan, pametan, brz u teskim situacijama, znam kako smiriti situaciju kada ide ka losem. i mnogo se fokusiram na to da ljudi zapravo vole da imaju kome ce se obratit kada imaju neki problem IC a i OOC.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Nemam slabosti koje uticu na rad kao admin.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Spreman za sve ako je u pitanju administracija.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Nemam biznis jos, ali da ga imam naravno da hocu.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne

Status
Not open for further replies.
Top Bottom