Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Lična Biografija I Domoo Doublade | 43053

Domo Doublade

Cijenim tuđe, volim svoje - tako sam naučio❤️
Leader of unofficial org
Ime: Domoo Doublade
Pol: Muško
Starost: 87 (u gradu)
Rasa: Bijelac
Nacionalnost:Kinez
Mesto rođenja Peking
Otac: Lei
Majka: Ling
Težina: 105
Visina: 190cm
Boja očiju: Plave
Boja kose: Crna
Tetovaže: imam
Prednosti: Ne plašim se nikoga,Brzo upoznam nove prijatelje
Slabost: Droga,Alkohol,Žene

Rođen sam u malom, zaboravljenom kvartu na rubu grada, gdje su sirene policije bile svakodnevna uspavanka, a povjerenje luksuz koji si rijetko mogao priuštiti. Moj otac bio je mehaničar, čovjek koji je znao sve o motorima, ali ništa o tome kako biti otac. Majka je radila dva posla samo da nas održi na nogama, ali život ju je slomio brže nego što smo svi očekivali. Kad sam imao 16, ostao sam praktički sam. Ulica me odgojila. Naučila me pravilima koja nisu zapisana, ali se itekako poštuju. Prvo sam počeo s malim poslovima – dostave za “pogrešne ljude”, sitne krađe, vožnja auta bez pitanja. Bio sam brz, snalažljiv i nisam postavljao pitanja. To me dovelo do ekipe koja je vidjela potencijal u meni. S 20 godina već sam imao ime. Ljudi su znali da mogu obaviti posao – bilo da se radi o nabavi robe poput droge i oružja, bio sam profesionalac na snajperu i heavy oruzuju u bijegu od policije ili “uvjeravanju” nekoga da vrati dug. Novac je dolazio brzo, ali i problemi. Jedna loša noć, jedna kriva odluka i završio sam iza rešetaka. Tamo sam naučio najvažniju lekciju – ako želiš preživjeti, moraš biti pametniji od drugih, ne samo jači. Sad sam vani. Grad se promijenio, ali pravila su ostala ista. Imam plan – izgraditi nešto svoje, možda legalno, možda ne. Ljudi me i dalje traže, posao nikad ne staje. Pitanje je samo: hoću li ovaj put igrati pametnije ili ću opet pasti u isti krug? Jedno je sigurno – u ovom gradu ili kontroliraš igru… ili si samo još jedan lik u tuđoj priči.

1. Domoo može voziti svako Off-Road vozilo do 60km/h.
2. Domoo može da ide 2v1 zbog sposobnosti koju je stekao u tučnjavi na ulici.
3. Domoo može pretraživati sa bilo koje strane čovjeka.
4. Domoo može da pruža prvu pomoć,pretražuje,podiže stvari sa poda i pljačka sa revolverom u ruci.
5. Domoo može koristiti oružje bez serijskih oznaka(XXX).
6. Domoo može rukovati oružjem visokog kalibra kao sto su heavy sniper heavy shotgun i light machine gun.
Pripazit će se na pravilo P.D 1.6
Pripazit će se na pravilo PG

Last edited:
Top Bottom