Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
18431
Players nickname
Luka Loretti
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 5, 2026
Time
00:00
Proofs
////////

Luka Loretti

Player
Player
Ima vec 1 mjesec kako sam banan i zalim sto sam pravili 1.1GP prekrio nisam hteo a nije mi ni bilo u mišljenju tako nes da napravim ja vam se uspricavam. Volio bih opet zaigrati za ovaj projekat jer je najljepši projekt koji sam igrao svi su me tjerali da druge projekte igram al sam ih odbio i reko sam samo GRAND, na ovome projektu sam 2 godine kao i moj brat isto koji je Mimi Verstappen, i ja vam obecavam da vise nikakvo pravilo necu prekrsiti i opet cu reci oprostite to mi nije bila namjera. Volim jako ovaj projekat i sve i sad sam se vec mjesec dana od bana cudno je kad neigras GRAND svaki dan pa tako da molim Vas da opet igram sa ljudima koje sam upoznao i mozda se pridruzim jednoga dana Vama Administraciji ili uzmem neku Organizaciju al nemogu uzeti Organizaciju ako sam banan pa tako da bih volio da budem unbanan ili da budem opet na 60 dana banan to bih mozda nekako prezivio.TACNO SE NESJECAM KAD SAM BANAN
Veliki pozdrav od OG. Anderstuda
Nikole Anderstuda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom