Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban apeal I Neadekvatno ponasanje I Abraham Elkhabib

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
65777
Players nickname
Ilija
Administrators nickname
Abraham ELkhabib
Date
Mar 31, 2026
Time
00:00
Proofs
Nemam

Ilija Blackk

Player
Player
Rejected - Neadekvatno ponasanje I Toki deluca ovde sve objasnjeno zelim da se lepo trazi druzi POV gde se vidi da radi MG najviše i ostale stvari. Pov traje svega 9 sekundi i pocinje tako sto je lik usred dizanja. Ja stvarno nisam imao nameru da psujem i vredjam igraca, ali ovaj igrac sve dovodi do besa. Prva zrtva je zonix, druga ja a ima ih i vise. Dajte molim vas trazi te covek duzi pov ovo se ne vidi ni kad je krenuo da me dize. Izvinjavam se na ovom postupku koji je bio neprofesijalan i molim vas dajte mi unban. Ovo je jedina igrica koju igram ja, i stvarno mi je tesko cekati 7 dana. Imam fam o kom moram voditi racuna, batlepass, koji ce mi propasti zbog adminov greske. Ja sam se mucio za te gc igraju i 5 sati, i sad kada sam prijustio bp ne mogu da ga zavrsi i obogatim se? Molim vas odobrite unban trudim se da svaki dan sto manje mrsim pravila, ali sam brzoplet i pogresim.Hvala, vidite opet pov u zalbu kako je kratak a ako je pov dobar bar mi odobrite unban apel. L. P, Ilija!

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Odbijeno nazalost prekrsio si pravilo administator ima pravo da prihvati manji pov ukoliko mu je dovoljan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom