Sve se vidi na snimku
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Prvo na ulici je nije privatan posed.DOSTAVI POV CELE SITUACIJE!
NIŠTA OVDE NIJE POČELO!
Kad je FIB pao, vide se i blipovi sa leve strane odakle dolazi pucanje a to su tačke vaših ljudi na klipu koji nas pucaju!
5-6 vaših tački prisutno!!!
ID:85042
ID:85641
Oni su sa leve strane i pucaju sve vreme zajedno sa FIB, a vas dvojica stojite u fazonu ne sme nas niko a vaši nas pucaju i već je brojano u toj situaciji sa FIB, smešni ste!
Ja sam osoba koja je kacila za govorne mane sto nije u redu prvo ne daju da se udaljimo, drugo vredjaju provociraju za govorne mane sto nije lepo dirati tako osobu da ne kazem za ban za siljenje ljudi zbog govornih mana.Brate levo dole se vide tvoji ljudi na BLIPOVOMA i vide se metkovi odakle idu, ima i ceo klip koji si sakrio i skratio, ti stojiš tu čekaš ko zna šta komentarišeš kako nas fib puca onda tvoji u četu gore pišu pobićemo ih i zoveš one i ove i na kraju kad svi padnete onda plačeš.
Da nisi deo situacije ti bi se sklonio.
Nema o čemu da pričamo postoje 15min klip-a na osnovu koga je presuđeno i odbijaju vam žalbu 2x i ti opet kačiš, smešan si.
Čak je i bolje što si okačio vide se BLIPOVI tvojih ljudi sa leve strane koji pucaju!
Samo ću ovo da ostavim ovde, sve je već presuđeno:
Approved - Mass Rule Break I ID 77209, 75812, 51020, 67211
Postovana administracijo, sve se vidi odlucite ali kazne postoje, ne moze da me vredja zbog govorne mane itd.. Ne moze da se ne udalji da udara kola da ne postuje da ne pusta bejta itd.. Takodje svi koji su tu od navedenih ako ne i vise ljudi. Molim kazne za ove momke bez ikakve situacije su...gta5grand.com
Rejected - Pogrešno doneta odluka | Nikola Verstappen
Postovani molim bolje detaljnije pregledati plv! Za mg jasno. Sto se tice igraca ID 75812 smatram da admin nije doneo dobri odliku. Takodje za ID 67211 molim vas pregledajte spov do kraja sta rade. Ovo nije u redu prema ljudima. Hvalagta5grand.com
Rejected - MG I Nikola Verstappen
Postovani molim bolje detaljnije pregledati pov! Sto se tice igraca ID 75812 smatram da admin nije doneo dobri odliku. Takodje za ID 67211 molim vas pregledajte ceo pov do kraja sta rade. Ovo nije u redu prema ljudima. Hvalagta5grand.com
SVE JE PRESUĐENO I SVE JE ONAKO KAKO SAM NAPISAO U 2 KOMENTARA IZNAD!
A vi kačite jos malo i lažite administraciju sram vas bilo!
Hoćeš da kažeš da tu nisu tvoji ljudi sa leve strane lepo se vide blipovi na mapi i da tvoji i fib takođe pucaju.
Šou ste, dobijete batine pa plačete..
Previše ste se uzdali u FIB i svoja 2 lika sa leve strane vaš FAM chat sve govori, a da nešto nije kako treba prvi bi FIB kačio da nije brojano.
I shvati tu je već brojano a ti si deo situacije amebo!
Plus je već presuđeno za tu situaciju a ti kačiš opet!
P.S
Tokom cele situacije ja tom liku ništa nisam rekao, kakve govorne mane spominješ????
I za laganje treba da te kazne!
Nene imaju ceo pov tu, koji kako kazes presudjeno ali verovatno ne pogledan ceo pov. Ima na snimku kako si ubio ljude ja sam isekao samo kao dokaz da 2nasa coveka sede u autu ne pucaju, ja sam druga osoba od te koja te sad kaci ovo je dodatak da se po blipovima vidi da nasi ljudi sede u kolimaSamo dostavite ceo POV na osnovu kog vam je već presuđeno.
Plus 2x vam je odbijena zalba na tu presudu i vi opet kačite za istu situaciju klipove od 8 sekunde! (a ti klipovi nisu validni).
(Posle 36h od situacije i ne znam šta pokušavate)
Administracijo rešite ovo što montiraju!
VEĆ PRESUĐENO!
Approved - Mass Rule Break I ID 77209, 75812, 51020, 67211
Postovana administracijo, sve se vidi odlucite ali kazne postoje, ne moze da me vredja zbog govorne mane itd.. Ne moze da se ne udalji da udara kola da ne postuje da ne pusta bejta itd.. Takodje svi koji su tu od navedenih ako ne i vise ljudi. Molim kazne za ove momke bez ikakve situacije su...gta5grand.com
Sta pričaš ti?...Ako imaš oči onda jasno vidiš da ne pucamo mi...prvo lepo pogledaj pa onda pričaj šta i kako.DOSTAVI POV CELE SITUACIJE!
NIŠTA OVDE NIJE POČELO!
Kad je FIB pao, vide se i blipovi sa leve strane odakle dolazi pucanje a to su tačke vaših ljudi na klipu koji nas pucaju!
5-6 vaših tački prisutno!!!
ID:85042
ID:85641
Oni su sa leve strane i pucaju sve vreme zajedno sa FIB, a vas dvojica stojite u fazonu ne sme nas niko a vaši nas pucaju i već je brojano u toj situaciji sa FIB, smešni ste!